Поредна наглост! Цар Киро съди Катуница

Наглостта на цар Киро и семейството му няма край…

Фамилията Рашкови отново намери начин да докаже,  докъде е стигнала самозабравата й. Цар Киро и сие са решили да осъдят гражданите на село Катуница по обвинение в дискриминация и проявена от тях етническа омраза. Това съобщи лично един от скъпите адвокати на семейство Рашкови –   Васил Марков. Наглостта на клана Рашкови няма граница, при все че вече 4-  ма човека от семейството  бяха осъдени съответно за заплаха за убийство, иманярство и противозаконно притежание и отглеждане на костенурки, те не спират с множеството си нови и безпочвени претенции.

Адвокатът на Рашкови- Васил Марков счита, че те имат основание...

Припомняме ви, че самият цар Киро показа абсолютно неуважение към смъртта на момчетата от Катуница и типично в свой стил отправи среден пръст към всички граждани от селото, които бяха отишли на делото срещу него.

Според възскъпите и добре обучени адвокати на клана Рашкови обаче клиентите им са абсолютно прави в искането си да осъдят гражданите на Катуница,  тъй като те  публично са ги дискриминирали и обиждали на етническа основа  с изрази като „мръсни цгани“ , „долни мангали“ и прочие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пострадала от адвокат Васил Марков каза:

    Адвокат Васил Марков – Мръсния Хари! Никога не се доверявайте на този адвокат! Той играе от отбора на Прокуратурата: прави се, че ужким ви помага, но лъже и подвежда, за да ви осъдят колкото може повече. Безсрамник! Взе парите на сина ми, но го излъга, че уж “видял” в делото му “неопровержими доказателства” и че “положението” му било “много безнадеждно”. Накара го да направи самопризнание а после се оказа, че прокурорите са имали само косвени улики, т.е. нищо! “Гарантира ни” да е само условна присъдата, но пак ни излъга и сега детето ми ще гние три години в затвора заради този злодей Адвокат Васил Марков. Разбрах, че ние далеч не сме единствените, излъгани по този начин. Не се доверявайте на този мръсник! Бог да го накаже!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *