По розови чехли и анцуг Мариана Попова изплака на Ханес „да“

Марияна Попова не се разплака. Тя просто започна да вие като ранено животно, изоставено в пуста гора, когато любимият й Ханес се появи в градината на ВИП Брадър на живо и й предложи брак. По сив анцуг и розови чехлички кандидат-младоженката изглеждаше в най-ужасния вид, в който може да бъде една жена, миг преди да й предложат да се омъжи.

Тя обаче не се сети нито за чехличките, нито за анцуга, нито за свободно веещата й се коса. Певицата се вкопчи като удавник в италианеца и започна да го целува така, сякаш всеки миг той можеше да се разтвори във въздуха и да изчезне. За да подсилят драматизма на сцената, продуцентите нарочно оставиха Мариана да се гърчи цяла седмица. Тя единствена не получи писмо от близките си. Докато другите съквартиранти четяха писмата си и плачеха от радост, Мариана си помисли, че Ханес й се сърди, защото е в шоуто и първо плака, после се затвори в себе си. Може би тази нейна мъка забеляза Орлин, който каза, че тя копнее да се прибере. Затова пък радостта й беше неописуема, когато видя Ханес в градината. Тя забрави, че е номинирана, забрави, че е неглиже и го задуши от целувки.

Малко по-рано дадоха епизод, в който тя си мечтаеше за сватба и се питаше защо мъжът до нея не й предлага. Дори сподели с Камелия как са се запознали. Тя била на почивка, а той дегустирал вина в хотела. Било любов от пръв поглед, но като се прибрала от почивката, той й се обадил и й казал, знаеш ли, че те обичам? Мариана се метнала на колата и потеглила обратно и оттогава са заедно. Двамата живеят в София, имат дъщеричка на близо три годиники, но никога не са се женили. Всяка жена мечтае да се види в бяла рокля, сподели тя с Никол. А синоптичката я посъветва да му предложи брак тя, щом той се ослушва. Мариана въздъхна и отговори, че предложението все пак е мъжко задължение.

Сцената в градината разплака съквартирантите и едновременно гостите на Ники Кънчев. Може би това е една реабилитация, каза през сълзи Тити Папазов. Няколко жълти вестника смазаха Мариана преди шест години, когато я изкараха любовница на президента Първанов. Самият аз бях до нея през цялата кампания, докато тя пееше на концертите му, ние сме добри приятели и не съм я изпускал от око. Няма как да са се усамотили двамата без да знам. Първанов се държеше с всички ни приятелски и може би това провокира медиите. Не знам защо я нарочиха тогава, но искрено й желая щастие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *