Пияндурът Стависки лекува алкохолизъм в Москва – с видео

Максим Стависки е постъпил в елитна московска клиника, за да се лекува от алкохолна и лекарствена зависимост. Звездата на родното фигурно пързаляне три години след тежката катастрофа, която причини край fig_parzПриморско, все още не може за излезе от тежката си депресия. Стависки се размина с присъда и успя да се скрие в Русия, но тотално е деградирал.

След касапницата, която руснакът причини през 2007, при

Март 2007 Албена и Максим стават световни шампиони
Март 2007 Албена и Максим стават световни шампиони

която загина млад мъж, а спътничката му Мануела Горсова изпадна в будна кома, световният шампион посяга към чашката. Пристрастяването му към алкохола за малко не разбива брака му с партньорката му на леда Албена Денкова. Ставински влиза в клиника и уж преодолява зависимостта си към спиртните напитки.

Като излиза обаче решава да ги замести с антидепресанти. Междувременно отново се завръща към пиенето. Със спортната му кариера е почти свършено. Но опасният микс от алкохол и

Август 2007 страховитата катастрофа
Август 2007 страховитата катастрофа

лекарства е напът да отнеме и живота му. Тогава Стависки се обръща за помощ към специалистите.

Така, преди няколко седмици канкьорът постъпва на лечение във вип- московска клиника, за да пребори зависимостта си към чашката и успокоителните. Докторите имат надежда, че низгвернатият световен шампион ще може да се върне към фигурното парзаляне след края на терапията.

В същото време, Мануела Горсова, която вече е на 21- години, бавно, но сигурно се възстановява. Момичето вече става на крака, макар и с шини. Качила е 10 кг и с всеки изинал ден си припомня все повече думи на български и английски.

Максим Стависки в първата си пресконференция след катастрофата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *