Отнемат лиценза на банката на Петя Славова?

ИнвестбанкЗаради скандала с изчезналите депозити на дребни клиенти и разследванията за крупни финансови афери, лицензът на банката на Петя Славова ще бъде отнет.

Представители на финансовата ни гилдия разказват, че е стартирала процедура по тази схема и до няколко месеца „Инвестбанк” вече няма да я има на пазара. Петя СлавоваКолкото и странно да звучи всичко това започна само и единствено от страниците на жълтата преса. Преди месец вестник „Торнадо” разкри с документи и свидетели крупните афери на хората на Славова, а буквално преди седмица жълтият вестник „Шоу” сложи лют пипер в манджата, обвинявайки „Инвестбанк” в това, че краде депозитите на клиентите си. Както може да се очаква, представителите на скандално известната банкерка, в лицето на ръководството на трезора,  не само, че опровергаха всичките обвинения, но и се зарекоха да съдят клеветниците.

Потърсихме и тяхното мнение за настоящия скандал, който също бе определен като „мръсна партенка”. ДепозитиТой специално бил пуснат от конкуренти на банката, които искали да сринат тотално името й. В момента „Инвестбанк” водила лично разследване кой стои зад коварната конспирация и, когато той бъде установен, нямало да има никаква милост.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *