Освиркаха Графа заради пиянски изцепки

Графа пиянства под тепетата

Близо 500 души в Пловдив освиркаха Влади Ампов – Графа след позорното му представяне в известно заведение. Поп певецът бил пиян като мотика и вместо да изпълни хитовете си на живо, публиката трябвало да се задоволи с плейбек.

Подлъгани от шумната реклама за клубното турне на Графа, стотици пловдивчани се бръкнаха с 20 лева вход, за да слушат звездата. Уви, певецът си отварял устата, само за да отпие поредната глътка от чашката си. Графа дори не се стараел да се преструва, че пее. Певецът се клатушкал позорно под въздействието на алкохола и постоянно вдигал наздравици.

Пиянските изцепки на Влади Ампов обаче далеч не се ограничили само с това. Уж примерният съпруг и баща, задявал по най- просташки начин кръшните танцьорки, които го придружавали на сцената. „Постоянно им пускаше ръце и ги целуваше, където свари. Все едно гледаш Митьо Пищова! , гневяха се измамените почитатели на Графа.

Особено внимание обаче, поп певецът проявявал към дългокраката танцьорка Индира. Влади – балади поне десет пъти я представил на публиката. Двамата изглежда са доста близки, тъй като Графа непрекъснато флиртувал с нея, а тя пък кокетно отпивала от чашата на изпълнителя. Сервитьорките едва смогвали да допълват чашата на певеца със скъпия алкохол. Сред гостите на бара бяха забелязани бившият любим на фолк певицата Анелия, Мартин Данона, заедно с новата си изгора Мария Янкова.

След срамното представяне на Влади Ампов, управата на заведението била затрупана с оплаквания от посетителите. Някои дори настоявали да им върнат парите за вход.

Клубно изпълнение на Графа в Ямбол. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *