Ол инклузива в малките хотели остава

Ол инклузива остава

Земеделският министър Мирослав Найденов скандализира с последното решение на управлението. Той заяви, че въпреки гръмките заплахи, че ол инклузива за семейните хотелчета и тези с една или две звезди отпада, в крайна сметка всичко в хотелиерския бранш в разгара на лятото си остава по старому.

Мирослав Найденов заяви, че управлението няма да рискува да ощети хотелиерския бранш

Мирослав Найденов оправда поредното решение на управлението, което отменя тяхно предходно предложение с факта, че селското стопанство и туризма са малко от действително работещите и печеливши бизнес начинания у нас и е абсурдно министерството да ги ограничава по някакъв начин или още по – малко да ги подкопава.

Земеделският министър констатира още, че една такава крайна мярка би могла да доведе до отлив както на родни, така и на чуждестранни туристи от България и по тази причина управлението е решило да не рискува, да дискредитира по някакъв начин туристическия бранш. При все обаче Мирослав Найденов заяви, че ситуацията с ол инклузива по хотелите с под 3 звезди остава мътна и затова през целия сезон от Агенцията за безопасност за храните ще правят постоянно проверки по всички обекти, за да е всичко на ниво.

Въпреки заканите ол инклузива остава!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *