Нова порода коти с 5 уши се появи в Русия!

Петоухата Лунтия
Петоухата Лунтия

В последните години се нагледахме на какви ли не приумици на природата и генетични експерименти относно различни видове животни. Появяват се все по-странни „творения”.
Най-новият екземпляр, предизвикващ изумлението на хората е котка с 5 уши! Тя е сензацията в Русия, разкрива РИА Новости.

Тази е с четири уши
Тази е с четири уши

Старнното в конкретната история е, че руски биолог, който има познания в областтта, открил животното на улицата. Ученият, който се занимава с аномалии при животните от години и преподава в Университета във kotka5Воронеж, решил да приюти в дома си странното коте и то вече е член на семейството му.
Владимир Обривков коментирал, че домашният му любимец имал две нормални уши, две по-малки, допълнителни, които са завъртени на 180 градуса и едно съвсем малко, пето ухо.две Друго странно нещо във външния вид на котката, която биологът кръстил Лунтия, са по-дългите ѝ и масивни лапи. Въпреки аномалиите във физиката си, характерът ѝ не се отличавал от този на останалите от нейния вид. Ученият споделил, че новият член на семейството му бил послушен и добър.
Обривков дори планирал да срещне Лунтия с четириухия котарак Владивосток, който живее  на другия краай на Русия,  за да се създаде нова порода котки!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *