Миските искат да се отърват от ромката Пенка, гласуват да я гонят

ПанаС различни мотиви, но почти единодушно кандидатките за миски снощи гласуваха и номинираха ромката Пенка да  си ходи вкъщи.

Причините бяха различни. Една твърдеше, че „Мис България“ ще не представлява пред света и не бива да има толкова ограничени познания за нещата в живота. Друга, че Пенка няма елементарно възпитание, че прекъсва другите, без да ги изслуша и налага своето мнение. Трета се възмути, че кандидат-миската се разхожда гола по прашки пред всички и не й пука, че я дават по телевизията. Обвиненията бяха и, че е нахална, че се вмъква в разговорите на другите,  че няма обща култура /не, че другите блестят кой знае колко/, че има самочувствие, което не отговаря на действителността и че използва вулгарни думи, които ги притеснявали.

Ваня1Втората номинирана бе варненката Вили, която бе обвинена, че е играла нечестно в борбата във ваната с шоколад. Тя плисна в лицето на прятелката си Ингрид  шепа шоколад, заслепи я и лесно я събори по гръб във ваната. Много номинации събра и Ашли, която е дете от смесен брак. Така момичетата тръгнаха по най-лесното съпротивление. Ще изгонят първо ромката, не само защото е нетърпима, а защото и така е по-приемливо за зрителите. После ще се отърват от двете претендентки с по-тъмна кожа и едва тогава ще започнат калните номера помежду им.

За тяхна изненада обаче, както и да гласуват зрителите, Пенка ще остане. Тя е типажът Пацо, интересна е, предизвиква смях и ужас, възмущение и снизхождение и едва ли ще си тръгне първа. Ще я държат поне до половината предаване, защото останалите девойки са повече от скучни.  Журито пък номинира сирачето Ваня от Пловдив и Велина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Циганин-прост и нахален.Разбира се че ще я изгонят,това не е представата за българската МИС.

    • Не зная, коя ще изгонят, но самото предаване разкрива истинската същност на нежният пол…събери две жени накуп и гледай сеир…! ще си извадят очите често… каквото и да говорят, всички проблеми в света стават заради пари и жени. А самите жени често не се и понасят една друга? И аз съм се чудел – даже жени, които нямат допирни точки и не си пречат като съжителство и цели често си подливат вода….. Абе женски свят и това е. Някои казват, че ония с бурките били различни? Друг път! Такова лъготене, борба за власт и терор помежду им за доминация има, че понякоога мисските изглеждат като светици…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *