Мика Стоичкова изрита Иво Аръков

За любовта граници няма, но в бизнеса има предел

мика стоичкова

Мика Стоичкова и нейният последен възлюбен Иво Аръков уж много се обичат, но това не им попречи да застанат един срещу друг. Кървава вражда между двамата ще се развихри до дни, след като започне поредното издание на тв шоуто „Денсинг старс”.

Щерката на Стоичков – Мика, и гаджето й – актьорът Иво Аръков, застават един срещу друг в риалити шоуто по Нова тв „Денсинг старс“.

„И двамата можем да танцуваме, но аз съм по-добрата. Ако си мисли, че ще му пусна аванта много се лъже. Откъде – накъде ще ми танцува с други момичета, той за какъв се мисли“, кани се Михаела Стоичкова.

Освен тях съгласие да участват в шоуто вече са дали Михаела филева, Нана, фигуристката Албена Денкова, Ути Бъчваров, 63-годишният фолкпевец Милко Калайджиев.

„Не е важна победата, а участието. На мен Христо Мутафчиев ми е дал кристална топка за късмет. Подарък му била от варненско момченце, което се преборило с рака. Сега аз влизам в танците с тази топка, а после, като оздравея напълно, ще я предам на някой, който ще има нужда от нея“, сподели водещата Нана, която наскоро пребори онкологично заболяване.

http://www.youtube.com/watch?v=dxQzh1j6naM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *