Мария Игнатова разби надеждите на Рачков за съвместното им бъдеще!

Мария Игнатова заряза Рачков и се оглежда за нова по-добра партия

Както от много време насам се говори  Мария Игнатова и  Димитър Рачков  май отдавна не са щастливо влюбената двойка, за която се представят в общественото пространство, за да не обърнат наопаки успешните си кариери. Водещите, чието предаване „Господари на ефира“ съвсем скоро слезе скандално от ефира на Би Ти Ви вече буквално не можели да се търпят и за да не удължават агонията си,  хубавата Мария се е изнесла от общият им дом в Панчарево.

Мария и Рачков остават в миналото

Оправната Мария Игнатова обаче не искала да шуми около раздялата си с Рачков и затова забаламосала комшиите си, че напуска своята половинка временно, защото сина й  Виктор, има  нужда от специални уроци, затова те двамата щели да се изместят временно в столицата.

Запознати с нрава на колежката на Алекс Раева във формата  „България търси талант“ обаче твърдят, че русата хубавица вече се забавлява с акробата Валери Цветков от дует „Атлас“ и междувременно се оглежда за някой нов любим, който да й отговаря на стандарта, все пак Мария Игнатова преди Рачков е била с бизнесмена  Петко Димитров и колкото и да й е симпатичен атлетичния младок, той въобще не и е на нивото.

Мария и Рачков остават в миналото!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *