Мафията ли притисна доц. Мария Грозева да оневини убиеца Лазар Колев

Сестрите Белнейски
Сестрите Белнейски

В последните дни се разрази поредният грозен скандал в българското общество. Всички се питат подкупена ли е доцент Мария Грозева или е заплашвана от ромска престъпна група? ДАНС ще трябва да разследват този въпрос, да за излезе истината наяве, ако изобщо излезе.
В началото на миналата седмица въпросната госпожа се опита да осигури алиби на заподозрения като убиец на двете сестри Белнейски – Лазар Колев. Доцентката го направи по-доста безумен начин и най-вероятно и сама не може да даде логично обяснение на изказаното от нея.

Доц. Мария Грозева
Доц. Мария Грозева

Тезата на съдебната лекарка гласи, че престъплението срещу двете момичета е извършено на 31 януари 2006 година, а не както се заявява в обвинителния акт – на 28 януари. Тези нейни заключения оневиняват Колев, който за 28 – ми януари си беше осигурил алиби, но впоследствие се оказа, че е фалшиво. За другите дни някои негови близки свидетелстват, че са знаели точно къде се намира и с кого е бил.

Лазар Колев
Лазар Колев

Абсурдът става пълен, след като има съмнения, че Грозева е получила 500 хил. евро за изказаната си теза, или че е била подлагана на постоянен натиск.
Докога ще продължават тези безобразия и кога ще свърши целият този ад за родителите и близките на убитите момичета? Няма ли най-накрая да се намерят хора, които знаят как да си вършат работата и да разкрият истината за двойното убийство, която вече се протаква цели 5 години? Ясно е, че ще се чака, но дано поне накрая истината възтържествува!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Доц.Грозева е един изключителен специалист в обласста си и голям човек.
    Не е възможно да е взела никакви пари,тя просто си гледа работата като съдебен лекар.
    Високо е ценена в областта си и никога няма да си плюе на името.

  2. Доц.Грозева е права само съдът неможа да разбере, че НЕ Лазар Колев е убиецът на двете момичета.

  3. Мария Грозева е съдебен лекар,който за екзотичните си СМЕ получава доста тлъсти „хонорари“ от убийци и техни укриватели.Чел съм нейни СМЕ в които наглостта взема връх над некомпетентността и съм отвратен от „скромното“ и кипрене пред медиите.Госпожата е била следствена за подвеждаща СМЕ ,а алчността и е пословична в медицинските кръгове.

  4. долу ръцете от Доц.Грозева!!!!Тя е наи-великата-наи-добрият лекар по съдебна медицина в България!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *