Любовницата на Вальо Бореца го предала на полицията

borecaЛюбовницата на Валентин Янев- Бореца го предала на полицията. Силвия, от която бандитът има 4- годишна дъщеря, го примамила да излезе от скривалището си, за да се срещнат. В нощта на ареста, Вальо Бореца вечерял заедно с любимата си в ресторант в „Овча Купел”.

След като през февруари, килърът на бандата за отвличания „Наглите” бе освободен от следствения, следите му се загубиха. Днес вече се знае, че през месеците, в които се губеше от полезрението на полицията, Бореца се укривал в Гърция при хора свързани с Антон Петров – Хамстера. Отношенията с майката на детето му били влошени, заради кашата, в която се забъркал. Все пак двамата поддържали комуникация по телефона.

Полицията явно успяла да засече разговорите им и привикали дамата на разпит. Из ъндърграунда с говори, че се nagliteспоразумяла с МВР да го върне обратно в България. Някои хора от крими- контингента виждат в предателството възмездие за това, че преди година и половина Вальо Бореца изпорти пред полицията ментора си Йордан Цонков- Джиджи. Люлинският крадец обаче беше убит ден преди да бъде арестуван.

Сега измаменият престъпник ще отговаря за поне 2 убийства, а според някои и повече. Със сигурност се знае, че Вальо Бореца е участвал в ликвидирането на автоджамбазите Сапата и Кунгфуто, чиито тела бяха закопани в Плана планина. Освен Бореца и други членове на бандата са помагали в замаскирането на следите от убийството. Бандитите махнали цялата тапицерия от колата, в която били превозвани труповете, и я изгорили. Само че останките заровили близо до гробовете и полицията вече ги е открила.

Освен за убийствата, в момента се събират доказателства за участието на Вальо Бореца и в няколко отвличания- на Румен Гунински, митничарят Георги Георгиев- Пурата и на Ангел Бончев.  skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *