Люба Кулезич изби рибата: Цветанов е невинен и политически репресиран!

Цветанов ушиАко в Нова телевизия има някакво вътрешноведомствено състезание по натегачество, то Люба Кулезич днес сложи всички в задния си джоб и остави останалите да й дишат праха. Дамата покани любимеца си Цветан Цветанов, този път с германския му адвокат Ханс-Петер Ул. И вместо да задава остри и недобни  въпроси и да чака искрени отговори, журналистката се включи заедно с гостите си да оплюва властта и да защитава приятеля си Цецко.

Тя спомена апартаментите му, но с половин уста, след което запенено подчерта, че те не са негови, а на тъста му и крайно време е обществото да го разбере. След това тримата хорово започнаха да извъртат нещата така, че Цветанов се оказа политическа жертва, която в момента е попаднала в лапите на зловещ заговор от комунистическия режим.

Аз не вярвам, господин Цветанов, да сте виновен, каза с влажен и угоднически поглед Кулезич. Това е един много лош сценарий да бъдете дискредитиран и смачкан от поличитечските ви противници, защото сте демократ и защото стиснахте престъпността за гушата и сега ви наказват за това.

Разбира се, че съм невинен, разтопи се ексвътрешният министър, всичко срещу мен е скалъпено. Аз смачках гръбнака на престъпността и това на много хора не им хареса.   Не съм подслушвал никого незаконно, това е измислица.

В общия хор се включи и германският адвокат, който удари една тирада за политическата обстановка в България, протестите и гору-долу се разбра, че хората на улиците протестират срещу режима, който е топнал Цецо Ухото и го е пратил на съд. Кулезич пригласяше, пулеше се театрално и правеше сцената още по-гротескна и угодническа. А Цветанов бе издигнат до ролята на мъченик, жертвал се за демокрацията в страната.

Днешното театро отново ни връща към слуха, че ГЕРБ плаща по 50  хиляде лева на месец на Кулезич да манипулира общественото мнение. Дали пък този слух не е верен?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QvYXS9KYDNQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Дали по време на рекламите не им е удряла и по един език по обувките?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *