Линчуваха убиеца на сестрите Белнейски в ареста- с видео

kolevУбиецът на сестрите Белнейски, Лазар Колев – Гангстера, бил нападнат и зверски пребит от пандизчии в следствения арест в София. Надзирателите едвам отървали 29- годишният пазарджиклия, отнел живота на Росица и Христина през 2006.

Преди седмица, по време на разходка в „карето” на ареста, трима души скочили вкупом върху Лазар Колев. Ритници и юмруци засипали тялото на sestriубиеца. Биячите така се били вкопчили в Ганстера, че надзирателите много трудно ги разтървали. Лазар Колев се отървал без тежки наранявани – само с разкървавен нос и натъртвания. Само численото превъзходство на полицаите предотвратило по- сериозна саморазправа с убиеца на сестрите.

Из Следствения се говори, че Дидо Мечката, главатарят на втори отряд – едни от най- кръвожадните престъпници, разпоредил наказателната акция срещу Лазар Колев. След инцидента, управата на следствения назначила удвоена охрана за Гангстера.

Адвокат Марковски няма да спаси клиента си в затвора
Адвокат Марковски няма да спаси клиента си в затвора

Рецивидистът е настанен и в самостоятелна килия, отново с цел да не бъде линчуван от арестантите.

Според кодекса на затворниците, убийците на деца и педофилите са най- презирани. Останалите пандизчии превръщат живота им зад решетките в кошмар. Често насилниците на деца намират смъртта си в затвора.

Поради тази причина, лицето на Лазар Колев беше крито дълго време. След като му изтече присъдата за кражба на телефон, на делото за убийството на сестрите Белнейски в Пловдив, за първи път беше разкрита самоличността на главния заподозрян. Дни след като съдът му повдигна обвинение и го изпрати в следствения в София, Лазар Колев замалко не беше пречукан. Според печени надзиратели, ако Ганстера попадне в затвора – вероятността да го убият е много – голяма. Навярно затова се разплака на делото.

Лазар Колев обяви гладна стачка, след като прокуратурата го остави в ареста. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *