Лиана в манастир след черна магия

Страхува се от кръволоци, страшилища и вампири

лиана

Певицата Лиана е превърнала дома си в светилище. Звездата от последния „ВИП Брадър“ се е подлудила от притеснения, че ще й се случи нещо лошо. Певицата е убедена, че зложелатели искат да й напакостят заради лековатото й поведение пред камерите и високия рейтинг, който си осигури с влизането си в шоуто миналата година. Затова чалгаджийката се е окичила с всевъзможни амулети и икони, които да я пазят от негативната енергия на хората и да я избавят от черна магия.

За близките на певицата от години не е тайна, че тя е много суеверна и никак не подценява мистичните сили на вселената. В дома си Лили даже имала място, на което държала предмети от всякакви свети места! Дори те обаче не успявали да я опазят от притесненията й, че ще я застигнат уроки.

Преди време Лиана дори си въобразила, че е омагьосана от своя конкурентка за сърцето на мъж. Певицата изведнъж взела да линее, да слабее и нищо не й помагало да стъпи на крака. Прилошавало й постоянно, вдигнала висока температура, непрекъснато я тресяло, а лимфните възли по тялото й силно се възпалили и подули. Никакви лекарства не помагали и от ден на ден тя ставала все по-зле и по-зле.

„Помислих си, че умирам и май натам се бях запътила. Имах чувството, че съм омагьосана, че някой ми е направил черна магия, че спъва живота ми, а той изтича, изчезва през пръстите ми, без да имам сили да се хвана за него“, признавала си е певицата.

От наистина фатален край я спасява д-р Фатих, който е специалист по лицево-челюстна хирургия. Медикът прави пълни изследвания на чалгаджийката и установява точната й диагноза. Бързата му намеса прекратява силния възпалителен процес, породен от стреса и падането на имунитета. Докторът вдига Лиана на крака точно за сватбата на сестра й Зори, като преди това избил от главата й всички мисли за магии и проклятия, с които тя си обяснявала изненадващата си болест. След това й направил възстановителен курс. След всички грижи медикът още има работа по имунната й система. Лияна дори се подложи на една от процедурите му, докато беше в Къщата, за да не допусне състоянието й отново да се влоши.

Въпреки намесата на специалиста обаче певицата така и не е успяла да се успокои, че краят на живота й е далеч. Веднага щом се почувствала по-добре, Лиана решила да обиколи някои от най-светите християнски места и да запали свещ за опрощение на греховете си, които виняла за състоянието си. Макар пред зрителите на „ВИП Брадър“ чалгаджийката да се кълнеше, че не е крадла на чужди мъже и не изпитва никаква вина за това, пред съвестта си Лили никак не е чиста в любовните си дела. Затова и страховете й били свързани с това, че е напакостила на някоя госпожа, която е готова да се обърне към най-черните магове и ходжи само и само да я види мъртва.

За да изчисти кармата си от негативно влияние, Лиана се е свързала с доверен свещеник в един от столичните храмове и го помолила да й прочете Киприянови молитви. С тях певицата се надявала, че ще отпрати надалеч проклятията и магиите на своите врагове. За по сигурно обаче чалга дивата решила да се сдобие и с няколко безотказни амулета, които да държи до тялото си. На лявата ръка са подредени цяла върволица от икони на Богородица съчетани в гривна. Изображенията са осветени в църква и трябва да пазят изпълнителката от очите на завистници. На дясната й ръка пък има плетеница от възелчета от Атонския манастир. Всяко от възелчетата е грижливо замотано от монах отшелник, който докато го прави чете молитва за благоденствие и опрощение на греховете.

Дядото на Лияна почива от страх

Лиана е обременена от суеверия още от най-ранна възраст. Дори в семейството й един от близките й е починал именно от вярата в паранормални явления. Дядото на певицата издъхнал, защото повярвал, че е срещнал духове на мъртви хора.

Това се случило по времето, в което роднините на чалгаджийката пристигнали от гръцкия град Серес тук, в България, да живеят и да работят. Един ден дядо й станал по първи петли и тръгнал за работа. В ясната лунна светлина, недалеч от дома, близо до една могила, се разминал с група конници. Той не им обърнал внимание, но неговият кон, стреснат от непознатите, спрял. Мъжът поздравил групата и в този момент забелязал, че в тях има нещо странно. Конниците до един били без глави.

„От неговия кон потекла вода като из ведро, а дядо вдигнал температура. Едвам се довлякъл до дома си, но не могъл да забрави страшната гледка. Получил силен стрес, останал на легло 40 дена и починал. Оказало се, че на тази могила, намираща се близо до Карнобат, са обезглавявали много хора. Те не са били опети и затова и техните духове сега бродели из пустошта“, обяснява семейното предание изпълнителката.

http://www.youtube.com/watch?v=f3P8QMYRqPs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *