Лазар Колев: Следовател Мартински ме караше да се самоубия

Обвиненият в бруталното изнасилване и убийството на сестри Белнейски, Лазар Колев даде първото си интервю пред столична медия. Skandalno.net ви предлага резюме на най- пикантните и любопитни подробности от изповедта му. Ето я:

Лазар КолевНаучих, че са ми повдигнали обвинение в убийство на някакви момичета от Пазарджик от майка ми. Дойде до София да ми съобщи. Веднага отидох в полицията да се предам и да изясним нелепата и тогава все още комична за мен ситуация. Явих се сам, без адвоокат, защото не осъзнавах сериозността lazarна обвиненията. На място ми взеха кръв и генетичен материал за ДНК експертиза. В момента единствените козове на обвинението срещу мен са, че психо профилът ми съвпадал с този на убиеца. Нищо друго нямат като доказателство, категоричен е Лазар Колев!
Много се спекулира и с криимииналното ми минало. Да, съден съм по- раноо заа изнасилването на 14- годишно лазар колевмомиче, но тогава бях малък, подведох се по акъла на един по- голям приятел. Каза ми: Какъв мъж си ти ако не я оправиш тази! И аз… Всъщност, не може да се каже, че е било изнасилване, защото девойката беше гадже на по-големия ми приятел и даже живееха заедно, разказва Лазар Колев.
Пълна лъжа е и това, че съм биел майка си. Връзката ни с нея е много силна- много се обичаме. Аз заради нея живея, бе хора! Съсипаха ме тия от Следствието. Всеки ден ме разпитваха по 6 часа и ми набиваха в съзнанието,

Сестри Белнейски
Сестри Белнейски

че съм виновен и че трябва да призная. По време на един от разпитите дори лудналия от безсиилие следовател Мартински отвори прозореца на кабинета си и ме подкани да скоча и да се самоубия, защото такъв бил изхода на всички убийци и изверги като мен! Нищо не е в състояние да ги убеди следователите, че аз нямам нищо общо с това двойно убийство. Надеждата ми е само час по- скоро делото да се придвижи в съда. А там, убеден съм, истината, че съм невинен ще лъсне. Лошото е, че делото ще се влачи още поне 5 години, а здравословното ми състояние никак не е добро. От

Сестри Белнейски
Сестри Белнейски

стреса, по време на престоя ми в следствения арест зъбите ми окапаха до един, развих язва, по цялото ми лице избиха циреи – рани, а следствения фелдшер не може да установи от какво са.
Пазарджишките следователи просто си измиха ръцете с мен. Но аз съм убеден, че ако издържа и оживея, ще дочакам тържеството на правдата!, завършва обвинения в убийството на сестри Белнейски, Лазар Колев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Potresavashto !!!
    Az syshto smqtam , a i mnoooogo hora go govorqt, che L. Kolev ne e ubiec.
    Ubiecyt e s visok rang i neka si poeme krysta…
    Dryzh se, Lazare. Ne te poznavam. Dano se sluchi chudo v Bg i istinata izleze na bql svqt !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *