Костадин Филипов в гей афера?

Костадин Филипов

Известният водещ на новинарската емисия по Нова телевизия Косьо Филипов имал сексуални отношения с мъж. Тази мълва се разнесе по коридорите на медията и не отеква вече няколко дни. Причината за появилата се информация е раздялата на новинаря с бившата му съпруга – синоптичката Божана Филипова.

Според запознати, опитите му да се докара като мъжкар са напълно безуспешни и го правят смешен. Неотдавна той демонстрира близки отношения с колежката си Галя Щърбева. Той не отделил поглед от красавицата и открито й кавалерствал. Водещият е уловен в кадър да прегръща стола на неговата партньорка в изборното предаване на частния канал.  Очевидци обаче твърдят, че всичко е било театър, тъй като симпатичното лице от екрана видял, че го снимат и решил да се покаже като истински мъж.

Косьо и жена му Божана

Присъствали на събитието отбелязват, че той нито е докосвал  Щърбева, нито е пипал стола й. Когато видял, че срещу него има насочен обектив, Филипов сложил ръката си така, че да изглежда все едно я е прегърнал. Това донесе много проблеми на Галя, тъй като тя е щастливо омъжена за един от операторите на третата ефирна телевия. Съпругът й Петко вдигнал грандиозен скандал, след като видял интимните фотоси на жена си и нейния колега.

Видимо ядосана, Щърбева се скарала на колегата си и уж се разбрали повече да не прави така. Това накарало журналистите да проверят защо водещият на „Календар“ се държи по този начин. Оказало се, че екранната половинка на Галя има интимни контакти с един от младите оператори на име Мартин и доста често били засичани заедно. Операторът не криел хомосексуалните си наклонности и дори се хвалил пред приятели, че излиза с бившия на Божана Филипова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *