Колата на Сашо Диков взривена по телефона – с видео

Сашо Диков е в стрес след бруталния опит за сплашване с гръмнатия му автомобилФордът на Сашо Диков най-вероятно е бил взривен дистанционно с GSM. Това е и основната версия, по която работят спецченгетата. Според самият Сашо Диков атентаторите са възпламенили бомбата под колата му с обикновен фитил.
Съсед от блока потвърди версията за дистанционния взрив. Според човека, веднага след като чул гърмежа, той изскочил на балкона си, но на улицата нямало никой.
Около 22 часа в четвъртък автомобила на шефа на Канал-3 Сашо Диков бе вдигнат във въздуха с бомба с 1000 грама тротилов еквивалент. За щастие по време на експлозията Сашо Диков е бил в апартамента си, а наоколо не са се разхождали минувачи. Адската машина е билаа поставена под предния калник на автомобила. Ударната вълна изпотроши прозорците на всичките съседи на журналиста от бл. 259 в столичния квартал Гоце Делчев.
Чу се силен гръм, къщата ми се залюля, стъклата се счупиха, падна гардеробът, стената се напука, изскочи плочка от банята“, разказва преживяванията си Ангел, чиято къща е най-силно засегната от бомбата.
При взрива няма огън. Колата само е обхваната от пушек. Части от форда излетели на 30 метра от мястото на експлозията. Дознателите намират предната лява гума разкъсана на десетина метра от автомобила.Служебният Форд на Сашо Диков бе гръмнат с 1 кг. тротил
„Малко преди да избухне колата, се прибирах от работа. Нямаше никой в района. Сашо Диков винаги паркира на едно и също място. Като чух силния гръм, веднага изскочих на балкона, но около колата нямаше никого“, разказва съседка от втория етаж.
„Сашо е добър човек, няма да забравя как веднъж копаех в градинката пред блока, а някой ме потупа по рамото – беше Сашо Диков. Попита ме как може аз да работя, взе лопатата и изкопа цялата градина“, емоционално разказва възрастна баба.
Журналистът щял да се разделя идната седмица със злополучния си „Форд Фокус“. Автомобилът бил служебен и вече започнал да създава проблеми на собственика му, затова той получил уверението на представителите на „Форд“ у нас, че колата му ще бъде заменена.
„Нямам никаква версия за случилото се. Абсолютно от никого не съм получавал заплахи, затова ми идва като гръм от мокра софийска улица, коментира взрива Сашо Диков. Той е категоричен, че ако в този момент е имало човек в колата, нямало как да остане жив. Заради екшъна бившият скиор не е спал цяла нощ.

Виж кой взриви колата на Сашо Диков! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *