Кобрата и Чука в мача на годината! – видео

Кубрат Пулев-КобратаЗа зрелищен мач между царете на боевете без правила, Любо Чука и Кубрат Пулев – Кобрата е разбрал от някъде вестник “Папарак”. От четвърта страница на таблоида разбираме, че заветният мач ще бъде организиран скоро време и че ще бъде изцяло комерсиален.

Публична тайна е, че двамата железни мъже произлизат от едно и също лоби, това на Христофорос Аманатидис – Таки, а последно се говори, че са в обтегнати отношения. Христофорос Аманатидис-ТакиЖурналистът на сабо, обявилият се за флагман на свободното слово, Васил Василев дори изразява личното си мнение, че Чука е решил да надуе кофата на Кобрата, заради това че предал Таки. Още от преди месеци се говори, че Кобрата е бил уволнен от боса и най-нагло изхвърлен от всички структури на групировката. Skandalno реши да провери дали нещата стоят по този начин и с чиста съвест може да каже, че колегата Василев има да попие още студена вода, докато се информира правилно. Всичко това било една глупост, което се тиражира, за да се вдигне рейтинга на значимото събитие.

И двамата бойци щели да си правят пи ар, за да надъхват хората да участват в залозите на мача. А приходите от него наистина се очакват да бъдат рекордни. Родни букмейкъри разправят, че ако събитието стане факт с фиксирана дата и час, само за няколко часа след това милионите евро във вид на залози ще потекат. Любо ЧукаКато се вземе предвид, че ще има и залози на черно, със сигурност може да се вярва, че хонорарът, който продуцентите на Кобрата и Чука ще вземат ще надминат седем цифрено число, при това в евро. А това ще бъде прецедент в историята на българския хазарт. И светъл и тъмен!

Кубрат Пулев – за живота на и извън ринга. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да го набие,защото този селяк се подиграва много злобно.Той вече е изпята песен и се чуди как да е оригинален,но е скучен и никой не го гледа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *