Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Koвид Войната на Запада срещу Човечеството! Надеждата е в Русия и Китай!

Отминалата 2020 г. спокойно може да бъде наградена с приза „най-абсурдната година в историята на света“.

Заради това човечеството навлезе в 2021 г. с отчаяната надежда тя да бъде поне малко по-добра и нормална от предходната.

Но ще ви разочаровам: Дъното на „най-лошото“ още не е достигнато, и ако 2020 г. беше увертюрата, то основното „ястие“ ще ни го поднесат през 2021 г., когато днешната система на Западния глобалистки капитализъм най-накрая ще се счупи.

Но ето я голямата картина:

На планетата бе спуснат Lockdown – т.е. световната глобалистка върхушка /мафия/ включи в ход сценарий, с който да блокира, заключи, изолира, карантинира световното население, като най-много биват натискани хората в развитите икономически райони на света. Ужасяващият план на глобалния елит е това затваряне на хората да не е временно, а завинаги, скрито зад някакъв Great Reset – голямо презареждане.

Това глобално правителство в сянка въведе и термина „нова перестройка“, с който демонстрира някаква лицемерна загриженост за здравето на човечеството, за да влезе то доброволно в килията на временния затвор, която ще се окаже доживотна.

Сценарият беше пуснат в обращение през май 2020 г. на 50-ия юбилеен Световен икономически форум в Давос от неговия директор – един от основните глашатаи на Новия световен ред Клаус Шваб – професор от Женевския университет, член на Билдербергите и т.н.

В Давос той – заедно с принц Чарлз, въведе термина Great Reset и написа даже и книга-манифест. Смисълът на манифеста му е, че светът е в криза и трябва да бъде реформиран като обаче бъде запазена капиталистическа система. И, тъй като това не може да стане с война срещу противниците Русия и Китай, която ще унищожи напълно и Запада, фалшивата пандемия от коронавирус и последвалите Lockdown-и, се оказаха по-доброто оръжие, чрез което глобалния елит да рестартира и спаси капиталистическата си система. Но, тъй като това пренастройване на системата и префасонирането й в глобална не може да стане бързо, блокирането на света трябва да бъде удължено с години, а най-добре до безкрайност.

И през веригата си от световни организации и медии Западът започна „пропаганда и агитация“ по целия свят:

На първо място, създадената от тях изкуствена пандемия COVID-19 те наричат „прозорец на възможността“, през който трябва да бъде прокарано човечеството към бъдещето.

На второ място е познатата мантра „новото светло бъдеще“. Агитират ни, че в новия свят, който ще създаде въвежданата от тях в момента нова система, ще бъде заличена пропастта между богатите и бедните страни и ще изчезнат държавните граници.

На трето място, разбира се, е икономиката. Този „нов дивен и глобализиран свят“ под диригентската палка на Запада трябва да бъде централизирано управляван от гигантските наднационални монополи. Частната собственост в него ще изчезне и на нейно място ще дойде „икономиката на ползването“ и на „участието“. Налични пари няма да има, вместо тях ще бъдат въведени цифрови валути, най-вероятно само една.

На четвърто място, ще се направи преход към зелена енергетика, която ще замени днешната енергетика на въглеводородите. Ще бъдат въведени лимити за ползване на вода и електричество, ще бъдат ограничени автомобилите.

На пето място, ще завърши роботизацията във всички области на икономиката и обществения живот. Така ще влезем в 6-та технологична вълна. Тя пък ще доведе нещата дотам, че милиарди жители на планетата ще станат излишни, ще останат трайно безработни.  Затова глобалното правителство ще въведе безусловен базов доход за милиардите безработни, но само ако покажат паспорт с ваксина.

На шесто място е новото „здравеопазване“, което предвижда редовно тестване, задължително ваксиниране, санитарен паспорт, с наказания за нарушителите и т.н.

На седмо място, ще продължи цифровизирането на всички сфери на икономиката и обществото, и ще бъде легитимирана и узаконена и сега съществуващата световна мрежа за цифров контрол на всеки човек, навсякъде по планетата. Това се осъществява и в момента с компютърната програма за глобално следене, създадена от Едуард Сноудън.

На осмо място човекът ще бъде „усъвършенстван“ в духа на пагубната идеология Тranshumans. (Трансхуманизъм)

И така, новият световен ред = глобовирусен концлагер = финансов фашизъм.

Ясно е, че финансовата криза от 2007-2008 г. убеди световното задкулисие, че сегашният модел на капиталистическата система е изгърмял и капитализмът трябва да се спасява на всяка цена с глобална реформа, за да не се случи ново преразпределение на силите и Китай и Русия да се озоват в позиция на световни лидери за сметка на Запада.

Преди Давос – 2020 г. беше конференцията в Лондон – през 2014 г., свикана от Линн де Ротшилд и Кристин Лагард, според които капиталът не се е провалил, а напротив, може да еволюира в „инклузивен“, т.е. в приобщаващ и всеобхващащ. Нищо по-измамно обаче няма от това твърдение. Доколко е несъстоятелно става ясно днес, 7 години след 2014 г. Днес богатите са още по-богати, а бедните – още по-бедни. И никакво „приобщаване“ не се случва, а само изключване на все нови и нови огромни групи от населението в страшни пропорции: Крайният резултат на този пагубен глобализъм ще е – 99,999% бедни безимотни – срещу тях – 0,0001% богати като крезове елити.

Ние сме във война! Ние, огромното мнозинство хора на тази планета, сме във война с най-престъпната глобална система в историята, олицетворявана от малка група глобални свръхвлиятелни бандити и мизерници, съчинили си и вкарали в действие план за контрол над хората и за тяхната замяна с дигитализирани хомо-роботи.

Добре дошли в ерата на Transhumans.

Ние сме във война – 99,999% срещу 0,0001%.

По-точно, ние сме в разгара на войната, която вече разкъсва политическата, социална, икономическа и семейна тъкан на обществото ни и е на път да направи човека несъвместим с планетата.

Има ли все пак надежда?

Този път едва ли ще ви изненадам. Има, и тя е в Русия и Китай.

Ще започна с Китай, който по-рано от съвременна Русия започна да се готви за тази война и за последващия следвоенен свят.

На първо място, Китай възприе идеология, която го насочи към национален суверенитет и вътрешно развитие. Според тази тяхна идеология висш приоритет за света трябва да стане справедливостта.

Какво се случи в Китай през последните месеци:

1. Китай ефективно се подготви за война от ново поколение – био-икономическа. Проведе учения и показа на света мастер-класа с огромна несрещана досега ефективност.

2. Извърши светкавично преброяване на населението си.

3. Създаде най-голямата търговска регионална групировка – АСЕАН, която обхваща почти цяла Азия и е с население от почти 3 милиарда души.

4. Заради наложените му от Тръмп санкции, Пекин замрази основните производствени вериги в света и така САЩ се самоизолираха.

5. И най-важното – докато Западът затъва в кризисното блато на сбъркания си неолиберален капиталистически модел, Китай невероятно бързо продължава да се развива с огромни за неговите мащаби темпове.

Какво направи Русия?

1. С въвеждането на няколко десетки хиперзвукови ракети „Кинжал“, „Авангард“ и „Циркон“ умножи по нула цялата военна мощ на Запада и САЩ, т.е. превърна ги във фиктивна величина. По този начин Москва напомни на Вашингтон, Лондон и Тел Авив старата максима, че „Срещу Русия няма малки войни“ и, че „Русия не започва войните, но ги завършва“.

2. На практика Путин постигна 100 %-ова абсолютна защитеност на Русия срещу ядрен удар от Запада и абсолютна незащитеност на Запада срещу ответен ядрен удар на Русия.

3. Първото заседание на новия Държавен съвет на Русия беше в края на декември, 2020 г. Преди това, през юли 2020 г. бяха определени националните идеи за развитие на основата на приетите преди това национални проекти и държавни програми.

На споменатото заседание беше представен единен план, който включи всички програми, събрани в единен стратегически документ – Единен тригодишен план за действие с цел повишаване жизненото равнище на населението и формиране на комфортна среда за реализацията на тази цел. За това са отделени колосалните 39 трилиона рубли.

Оперативното равнище за реализацията на плана е 2024 г. Стратегическото равнище е 2030 г.

Ще ви обясня по-просто какво означава това:

На първо място, Русия въвежда отново единна система за управление на икономиката – Държавният план.

Разбрахте ли? Това е новата революция на Русия след излизането й от блатото на западния неолиберализъм. И по-точно, това е нова социалистическа революция, както и приближаване към китайския модел, доказал своята ефективност.

Русия и Китай заедно поставят началото на Новата реална икономика, която ще се противопостави на новия „инклузивен капитализъм“ на Запада – онзи, в който ще осъмнем след края на фалшивата пандемия от Ковид-19.

Задава се война, каквато не е имало в историята на човечеството и в която, искаме или не, участваме всички. Skandalno.net

Автор: Красимир Иванджийски

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Koвид Войната на Запада срещу Човечеството! Надеждата е в Русия и Китай!

 1. Иван Отговор

  03.02.2021 в 2:17

  Русия твърдо участва в далаверата, а Китай все още търси, това срещу тях ли е насочено или снежинките си решават собствени проблеми. В крайна сметка разпарчетосването на света е договорено, а ние се намираме в периферията на две или повече зони т.е. можем да сме разменна монета за всяка дреболия. Точно в този съдбовен момент за всички граждани, страната се „управлява“(де да беше джип) от едно абсолютно неадекватно, за случващото се, лице и бандата му късогледи и алчни ортаци. Определено в скоро време да си българин ще е по-опасно от това да си начинаещ дресьор на лъвове, нищо че сами се имаме за такива.

 2. Анонимен Отговор

  03.02.2021 в 7:42

  ЗАЩО ФАШИСТИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПРЕВРЪЩАТ В ТАБУ ИСКАНИЯТА И СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ ЗАОБИКАЛЯТ И ПРЕМЪЛЧАВЕТ ИСТИНАТА ЧЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЯРВА И ИСКА САМО РУСКА ВАКСИНА ВЪРВА И ИСКА САМО БРАТСКА РУСИЯ ЗНАЕМ ЧЕ ПАНДЕМИЯ НЯМА ЧЕ ПРЪСКАТ С ХИМИКАЛИ И ЧЕ ТОВА Е ХИМИЧЕН БРОНХИТ ТРОВЯТ НИ ЗА ДА НИ УБИЯТ И ПОРОБЯТ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ С ВАКСИНИРАНЕТО ЩЕ СЕ ПОДРЕДИМ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО КАКТО ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ СПРЕТЕ УБИЙЦИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА РЕВОЛЮЦИЯ

 3. Анонимен Отговор

  03.02.2021 в 9:32

  ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ 1989 ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ САМО С РУСКИ ВАКСИНИ САМО В БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ВЯРВАМЕ

  • Анонимен Отговор

   03.02.2021 в 17:14

   Нещо бъркаш?
   Като искаш социализъм, не споменавай русия, а ссср. Защото тогава нямаше русия.
   И второ, хем вярваш на ваксина, хем нямало вирус и пандемия? Аре се уточни сам със себе си преди да дращиш дивотии.

 4. BLADE Отговор

  03.02.2021 в 11:05

  Защо не сте посочили, че автор на статията е Красимир Иванджийски?

  • Скандално.нет Отговор

   03.02.2021 в 18:10

   Пропуск. Грешката е поправена.

   • BLADE

    04.02.2021 в 11:23

    Благодаря! Така се държи една сериозна медия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *