Кана вода върху главата на Райна изритала Джийсън от Биг Брадър

Джийсън се хилиКана вода препълнила чашата от престоя на Джийсън Брад Люис в Къщата на ВИП Брадър. 29-годишният Людмил от Тръстеник с реакциите на 9 годишен и интелект, който не показа на колко е години, излял върху главата на спящата Райна кана вода. Певицата писнала, вдигнала врява до небето, разразил се невиждан скандал и продуцентите решили да изхвърлят буйния участник.

Всичко това се случило вечерта, когато спокойно си течеше дейли епизодът и Алекс Сърчаджиева гукаше пред екрана как всичко е мирно и тихо и как съквартирантите вече били вързани един за друг и няма как да сторят беля. Да, ама не. Певецът се изнервил от вързаното положение, ядосал се на Райна, която му направила забележка, че пак ще провалят мисията, издебнал я да заспи и злобно изсипал водата отгоре й.

Събуден бил и Нико Тупарев, който веднага взел решение да изкара нахалника и хулигана от Къщата. Дори се наложило да си събира багажа презглава.

Това не съм аз, това беше роля, написа току що в профила си във Фейсбук младежът с неопределена сексуалност. Аз съм артист и играя. Не правете така вкъщи, деца, така се прави само в театъра и киното.

Сега остава да виси въпросът Джийсън сам ли е решил да играе, или са му възложили роля. Докато го представяха за млад бунтуващ се срещу порядките мъж, който ходел на протстите и беладжия, сега изведнъж продуцентите смениха плочата и всячески го изкарват неуравновесен и луд. Най-вероятно той няма да гостува на Гала, няма да му взимат интервюта в Нова телевизия  и ще се постараят да потулят случая. Другите медии едва ли обаче ще оставят всичко да се премълчи.

Интересно е и как ще се оправдае екипът на Нико Тупарев, когато заедно с психолог са пресявали кандидадите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не ми е интересен този инфалтил.Зад Райна стоят продуценти,музикална компания,юристи.Мирише на дела,затова най лесно е да махнат идиота и да се приключи.В понеделник и неграмотната и неадекватна циганка и всичко ще си дойде на място.Освен да иска нещо друго не видях от Пенка.Нищо не даде на шоуто освен простотия и молба за преса като че ли е на световен подиум и това е смисълът на живота и.

  2. На мен пък не са ми интересни Златките, нито надутата Райна. Екип стоял зад нея. И какво? Тя имаше ли право да дърпа картофите от ръцете на момчето и да му крещи, че няма право да яде? Като мисията я провали всъщност Киро Скалата? Но Райна налетя на слабия, който в случая кротко си белеше картофи.

  3. Голяма работа, че намокрил надутата Райна и се скарал с тъпите Златки. Поне правеше нещо, и очаквахме да видим какво още ще измисли. Сега ще гледате как Райна яде, как Райна спи, как Райна прави стойки, как Златките се опитваг да разберат какво им казват на обикновен български език и други такива „много интересни“ неща. Ами гледайте си, ние, както и много още други хора се отказваме.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *