Камелия – № 1 по кич в чалгата – с видео

началнаЗа Камелия могат да се изпишат цели фермани. Разбира се, не пространни коментари относно музикалните й постижения или наличие на гласови данни. Тя, горката, е лишена от певчески талант, както всъщност и голяма част от колежките й.

Очевидно от самото начало на своята кариера, ако може да се нарече така, Камелия е знаела начина, по който може да пробие, а той е само и единствено чрез провокация и скандализиране на обществото.

В амплоа на водеща
В амплоа на водеща

Камелия измисля какви ли не прически и безумни тоалети и постоянно говори за секс и всичко, свързано с него. Но какво, пък, жената поне не се прави на велика певица и първа красавица, а просто се възползва от ситуацията, защото знае, че голяма част от хората харесват простотии. За съжаление.

Тя е новаторка и това не може да й се отрече.

Камелия си пада по сензациите
Камелия си пада по сензациите

Интересно е, че фолкманиаците я определят като най-кичозната звезда. Абсолютно заслужено, като изключим Азис, разбира се, който е недостижим по смехотворния си стил. Явно в стремежа си да е постоянен обект на коментари, изрусената фолкаджийка забравя, че все пак има разлика от това да бъдеш различен и това да приличаш на палячо. Камелия харесва да съчетава на пръв поглед несъчетаеми цветове, но това е най-малкият й проблем. Преди години певицата излезе на сцената по лепенки на гърдите. Е, малко прекалено! Даже доста. Да не говорим, че е и пошло. На друга своя изява тя се появи, увита в националния флаг.

Камелия грабна приза за най-кичозна звезда, но из светските среди е пълно с достойни за наградата псевдозвезди.

Виж поредния колкото скандален, толкова и кичозен клип на Камелия! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ще ме извинявате, но Камелия може да пее. Нещо много очебийно почнахте да плюете срещу нея. И това го казвам аз, като човек, който не е почитател на попфолка, а в рамките на 1 ден попадам само на злостни статии за Камелия във вашия сайт.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *