Кали продавала дрога ?! – видео

КалиЧаровната фолк дива Кали има доста тайна и скандална биография. След като с години не може да се установи, дали изпълнителката на тоталния хит „4-4-2“ е ромка или не, днес нова загадка около името й започва да буди страстите. Дали Кали като млада е била наркодилър?

 Скандална тайна, изляза от устата на нейни приятели, разкрива, че преди години нейно гадже е въртял бизнес с хероин и Кали била част от неговата, така да се каже, дистрибуторска мрежа. НаркотициС години Кали въртяла по дискотеки и подбирала свои клиенти, които я помнели до ден днешен. Тя самата пазела това в дълбока тайна, но както се знае, истината винаги излиза на бял свят. След раздялата си с гаджето-мутра трябвали години на чаровната певица да прекъсне контактите си с подземния свят. В спомените си приятелите й дори са я запаметили като начинаеща млада кръчмарска певица, към която винаги са се лепвали нарко-зависими, които искали да си купят дрога.  Кали ги отклонявала с леки жестове, бясна от лошия си имидж.

В този период късметът й проработва  и съдбата определено й се усмихнала. Слави Трифонов и КалиКали е забелязана от разрасващия се тогава шоумен Слави Трифонов. Дългият й предлага договор и само след няколко месеца името й става национално известно. Бъдещето – светло, за разлика от миналото й, което за винаги ще си остане с доста черни и ултра скандални петна, които къс по къс ще бъдат разкривани.

Скандално интервю на Кали, в което певицата е абсолютно неадекватна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *