Изхвърлиха Елена Станулова от Министерство на транспорта

uvolnenaЕлена Станулова беше уволнена от Министерство на транспорта след серия от изцепки. Търпението на началниците й преля чашата след интервю на красавицата, в което разказа как е правила френска любов в кино, кои са ерогенните й зони и какви секс играчки има у дома.

„Черната серия” за дъщерята на Искра Радева започна с разкритието на вестник „Шоу”, че е завлякла продавачки от магазин на Витошка с 6000 лева за няколко чифта луксозни обувки. Хубавата Елена била придружавана от възрастен англичанин, който обаче отказал да плати сметката на компаньонката си. Станулова излъгала продавачките, че ще

Станулова в кичозно облекло на Виенски бал
Станулова в кичозно облекло на Виенски бал

 им занесе парите още на другия ден, но така и не се появила повече.

Дни по- късно, интервю на Елена, в което разказва подробно за сексуалния си живот, разбуни духовете в министерството. Признанията на бившата тв.водеща, че е правила свирки в кино салон, провалиха окончателно кариерата й в министерството.

Елена Станулова направила лошо впечатление във ведомството още от първия ден. Столичната бръмчалка се появила облечена като за чалга дискотека, без да спазва никакъв етикет, въпреки че назначението й било точно в екипа на отдел „Протокол”. Дъщерята на Искра Радева се появила в парламента с доста оскъдно облекло, за да занесе поздравителен адрес на Цецка Цачева.

Станулова изобщо не е подала доброволно оставка, разказват нейни колеги. Шефовете й я заставиха да го направи, защото ако я бяха уволнили, трябваше да й изплащат обезщетение.

Интервюто, заради което изгониха Елена от министерството. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *