Изгониха с гръм Джийсън от Биг Брадър

Джийсън2Джийсън Брад Люис е изгонен с гръм от БИГ брадър ол старс за непристойно поведение. Това съобщиха под сурдинка от Нова телевизия, а довечера щели да покажат причините. Една от тях била, че хвърлял тежки предмети по съквартирантите, като така заплашвал живота и здравето им.

Ако става дума за хвърлянето на плафони по другите, това се случи миналата неделя и някак е странно, че чак сега Нико Туперев е забелязал лудия скандал и крясъците на емоционално нестабилния си играч. За този му бунт той даже беше похвален от Ники Кънчев, който каза – ама не им цепи басма на величията, нали?  След събитието в неделя, което свариха да излъчат във вторник и да накажат с изгонване Джийсън чак в петък вечерта, зрителите доста се чудят каква причина ще намери Тупарев за действията си и късната си реакция.

Най-вероятно са използвали като предлог друг скандал, или друга реплика, която маскираният с театрален грим младеж е направил.

Истината обаче е друга. Вече ви разкрихме, че Тупарев е взел пари, за да представи някои от героите си като бунтари, които олицетворяват народното недоволство и са представителна извадка на хората, които протестират. Джийсън трябваше да е представител на „будните студенти“, но той толкова много се „събуди“, че чак се превъзбуди. И взе да се държи отблъскващо агресивно.

Продукцията дори разреши на Соня Колтуклиева да вика „оставка“ в ефир, а после да подари подарък на Ники Кънчев за дъщеря му.

Всички тези номера на Тупарев не минаха. В четвъртък той получил остро писмо от Бащата на предаването  Биг Брадър, в което се настоява Джийсън и Пенка да бъдат изгонени веднага заради опасното им поведение спрямо останалите съквартиранти и заради лошия подбор на играчи. Имало е и заплаха, че ще отнемат от Тупарев правата да прави Брадър у нас. При това положение той изоставил революционната си идея да прави и толерира протести в Къщата и изгонил набързо Джийсън. Както се досещате, в понеделник ще изхвърчи и Пенка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UATCnr8ifuc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ПО СТРАШЕН ОТ СПИНА, ПО ОПАСЕН ОТ РАКА, СЕГА ЗА СЕГА СИ ОСТАВА ПРОСТАКА. ТОВА БЕШЕ МНОГО ПРЕДИ ИНТЕРНЕТ. ОБАЧЕ ПОЯВАТА И РАЗШИРЯВАНЕТО НА ДОСТЪПНОСТА НА ИНТЕРНЕТ ПРЕМАХНА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИОНАЛНИ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ЗАДРЪЖКИ И ПРЕВЪРНА ПРОСТАКА И ПРОСТОТИЯТА В ИНСТИТУЦИЯ.
    ИНТЕРНЕТ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТЪРЖЕСТВО НА ПРОСТОТИЯТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ. ПЪРВИЧНО НЕГРАМОТНИ ХОРА, КОИТО НЕ СА НАПИСАЛИ РЕД ПРЕЗ ЖИВОТА СИ, КОИТО НЕ СА ПРОЧЕЛИ ДОРИ ПОЛОВИНАТА Libri legendi,
    ПОЛУЧИХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГРОМЯТ ДОКАЗАНИ АВТОРИТЕТИ С НЕОБЯСНИМ ПАТОС И АРГУМЕНТАЦИЯ НА СЕЛСКИ НАИВИСТИ ОТ МИНАЛИ ПЕРИОДИ…
    ЕХ, АКО ХОРАТА,КОИТО МОГАТ ДА МИСЛЯТ, БЯХА КОЛКОТО ХОРАТА, КОИТО МОГАТ ДА ГОВОРЯТ И ДА ПИШАТ….
    И НАЙ СТРАШНОТО Е, ЧЕ СРЕД ГЛУПАЦИТЕ РЯДКО СЕ СРЕЩАТ МЪРЗЕЛИВИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *