Иван Гарелов: Люба Кулезич е ниска топка! – с видео

Иван Гарелов
Иван Гарелов

„Не желая да коментирам повече Люба Кулезич, за мен тя е много ниска топка“, каза Иван Гарелов след лютия спор, в който влезе преди дни в предаването на бившата кинокритичка. Люба Кулезич обвини известния водещ, че е изтъргувал наградата за телевизионна журналистика „Св. Влас“. На свой ред той контрира, че Кулезич е обидена от факта, че не е била номинирана. Освен това, не можела да се примири, че призът е отишъл при Диана Найденова, с която се изпокараха преди време. Отгоре на всичко не били тайна близките й отношения с бившия оръжеен

Люба Кулезич
Люба Кулезич

търговец Младен Мутафчийски – конкурент на братя Диневи, в чийто комплекс на морето се е провел конкурсът.
„След като си тръгнах от студието, хора от нейния екип дойдоха лично да ме поздравят за отношението ми към тяхната шефка. Стиснаха ми ръката за това, че съм й казал някои истини в очите“, каза Иван Гарелов.

Освен с Иван Гарелов, само за година време Люба Кулезич успя да се скара с Кристина Патрашкова, Сашо Диков, Мартин Карбовски… и Венета Райкова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. По наша преценка ЛК (като достойна еврейка) ще прави всичко възможно да затрива де що има българско и изобщо „бяло“! Писали сме за нейното отношение към умните и даровитите. Ако ви интересува прочетете и мислете! За съжаление еврейското племе „държи“ масовата информация и ще лансира носките топки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *