Ислямски терористичен сайт включи България в списък с предстоящи бомбени атентати! – с видео

Терористичен сайтЕдин от най-скандалните радикално – ислямистки сайтове е публикувал списък с държавите, които трябва да бъдат ударени в знак на мъст срещу действията им против исляма. Супер странно и скандално е, че нашата родина България е в този „черен” списък.

Информацията ни беше предадена от наши колеги журналисти, които ежедневно следят международния обмен. В нарочен имейл до нашата редакция те настояват да публикуваме тазиИслям информация, защото в медиите, които работят тя е отпаднала и дори била сметната за несериозна. терористПознат акт! Ние, от skandalno.net обаче не мислим така и настояваме този сигнал да се вземе на сериозно. В електронната медия на реакционните мюсюлмани ясно е написано, че България е враг на исляма и упражнява терор над „братята мюсюлмани”. Това лично според нас далеч не е така. С името на България се злоупотребява и дори се поругава. Страната ни е една от най-толерантните държави в Национална сигурностЕвропа и за доказателство на този факт има десетки примери. Нашият сайт осъжда това твърдение и настоява цялата наша дипломация да се активира по изчистване на името на страната ни, а националната ни сигурност да приеме присърце този сигнал.

От другата страна на барикадата! Без коментар! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Tapaci. Na6ata durjava o6te e pod osmansko igo.
    Kato vidim nqkuv tup 4atak i se strahuvame da kajem guk!
    Tva e robskiq mantalitet. Sq ostava i za tova da ni vzrivqt.. Ne6tastnici!

  2. joe ако ти се страхуваш си е твой проблем. Читаците са мишки в България. Те и мюсюлмани не са, а някакви земеделци с неопределен пол.

  3. Значи терористите ни обявииха война? Тогава, на война, като на война! Смърт на всеки, който проповядва, толерира, помага на джихадистите и техните куклооди! Край на любовта, Дънов и Йисус да замълчат! Трябва да се избият всички терористи по света и това ще е една трета от оправията му! Втората трета ще е да се оправят справедливо Законите! А третата третина е да се накажат редни и крадливи бюрократи Лапачи! Тогава света ще е оправен…. Щом ще е война, война да бъде! И милост за радикали няма да има! Без значение, как се наричат, какви са по етнос и държава. Време е Пандора да се отвори и отвътре да изскочат зверовете – нали зверове зоват войната, нека зверове ги унищожат! Тия, които проповядват за война на основа религия, не са хора, те са марионетки с имперски мераци. Значи трябва да умрат! Амин!

  4. Само ще подчертая, че съм Болгарин. по дух, език, разбиране-морал-религия. Не съм традиционен християнин, мюсююлманнин, баптист, шинтуист,….в пълният смисъл на съдържанието им, защото това са вид ритуални религии – носене на облекла, държане на ръцете кръстене, полумесци и други артрибутии. но същевременно съм и част от всички религии, защото във всяка от тях се съдържат и останалите, в много неща. Ненавиждам джихадистите – те са ерейско творение, но го прилагат много араби- създадено е от евреин и се манипулират вярващи в Исляма. Зная, че не един ислямист мисли като мен, дори наскоро професор арабин даде интервю – сходни разбирания имаме. Както се казва- почтенните хора навред си приличат. Но терористите от Идил са маниаци терористи, слуги на създаването на световен диктаторски ред. оа това няма да го бъде, дори планетата под астероиден дъжд да мине! По-скоро ще изгорят в огъня, отколкото да натрисат на хората простотиите си. И щом искат война, нека Бога на войната се събуди и ги изпепели! И помен да не остане от тях и от учението им! Амин!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *