И Мария Мургина си вдигна гробница

Според поверието бившата шефка на НДП Мария Мургина, дърпала дявола за опашката
Според поверието бившата шефка на НДП Мария Мургина, дърпала дявола за опашката

Скандалната бивша шефка на НАП Мария Мургина от времето на Тройната коалиция си е построила гробница, разкри скандалният отец Георги Гелеменов. От няколко години отчето, известно като единствения екзорсист у нас, служи на Централните софийски гробища като свещеник на свободна практика.

Отец Георги Гелеменов
Отец Георги Гелеменов

На централната алея, вляво от църковния храм, спецът по разваляне на черни магии и прогонване на демони е забелязал малка гробница, за която гробищните служители шушукали, че е собственост на Мургина.

Според Гелеменов построяването на подобна гробница приживе е дърпане на дявола за опашката и припомня историята за олигарха Младен Мутафчийски получил терена като подарък от собствениците на частното гробище „Св. Архангел Михаил“ в Бояна и сам си вдигнал гробницата в няколко цвята гранит. Постройката бе оценена на 130 000 евро, а приятели на бизнесмена побързаха да му подарят стенописи, мозайки и статуи за последния му дом. 62-годишният Мутафчийски често се шегуваше, че не бърза да се мести в нея.

Преди години стана ясно, че Мургина е болна от рак. Бившата данъчна шефка обаче съумя да се възстанови и да се пребори с коварното заболяване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *