Христо Сираков си търси жена чрез телевизията

Христо Сираков
Христо Сираков

Оказа се, че главният герой на новоизлюпеното риалити на ТВ7 „Милионер търси жена“ е  бохемът и любител на женски прелести Христо Сираков. По подобие на формата на Нова тв „Фермер търси жена“ и тук кандидат – булките трябва първо да впечатлят Ицо с нежно и проникновено писмо и не на последно място секси снимка. За целта кандидат-младоженките трябва първо да се запознаят с историята на Христо Сираков и неговите изисквания на сайта на предаването. Срокът за подбора на булки на Ицо е твърде кратък от 12 този месец до средата на другия, така че кандидат – невестите трябва да побързат, да се запишат. В период от два месеца ТВ7 ще направи съпричастни зрителите с дилемата на Христо Сираков да намери своята мечтана половинка най – накрая  сред подбраните красавици. Също както във „Фермер търси жена“ и тук избраничките на милионера ще станат част не само от звездния му живот, но и от най – съкровените му и  самотни мигове, когато Ицо се затварял сам в себе си.

Христо Сираков, докато се радваше на прелестите на Зара
Христо Сираков, докато се радваше на прелестите на Зара

Идеята за новия формат на ТВ7 уж се родила по време на приятелски разговор между Христо Сираков и Емил Кошлуков. Тогава „Ицо стоте манекенки“, споделил, че както е известно има много любови и авантюри, но до момента не е открил истинската жена за себе си. Продуцентката на предаването Вили Сечкова констатира още, че милионерът Ицо Сираков сам ще подбере своите нови изгори. За никого не е тайна, че Христо Сираков и в шоуто ще държи на перфектния външен вид на участничките, но този път държал и на богатата им душевност,  както и интелект.

Водещ на предаването щял да бъде близък приятел на Ицо, но за момента не издават неговото име. Идеята на Сечкова била наистина милионерът да се влюби. Тя   издаде още  че,  ако това се случи Сираков щял да поиска ръката на своята любима в ефир. Междувременно по – интересното в иначе клонинга на “ Фермер търси  жена“ е, че зрителите ще имат възможност да съветват милионера в ефир, за да направи правилният избор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *