Хитът на Рафи излезе и на български

Безспорният хит 4321 на Рафи Бохосян , продължава да нажежава родния ефир. Той се появи и в българска версия. Сингълът окупира челните позиции по продажби. Той има всички шансове да стане химн на тазгодишната лятна Олимпиада в Лондон и футболнотото първенство. Първо парчето бе пуснато в БГ радио.

„Много съм щастлив всичко, което ми се случи, даже все още не мога да повярвам съвсем. От победата в Х – фактор до записа в Лондон, мечтата ми се сбъдна повече, отколкото съм очаквал”, споделя Рафи.

Интересен факт е, че чудесният женски глас в парчето, който изпълнява беквокалите , е на известната британска певица Суейси, която не знае български. Но с помощта на Рафи и на продуцента Трой Милър, Суейси пее перфектно на български и без следа от акцент.

Английската версия на песента вече доби популярност в Европа. Вирджиния Рекърдс вече подписа договори за сингъла с водещи звукозаписни компании в Гърция, а после с Румъния и Полша. Там песента се върти и в ефир. В Гърция видеоклипът е вкаран в програмата на най-популярния телевизионен канал Mad TV. Голяма германска радиостанция пък пуска по няколко пъти на ден парчето в ефир, като го нарича сполучлив и комерсиален дебют на новоизгряваща звезда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *