Херцогинята Кейт Мидълтън спи на улицата!

Кейт ще спи на улицата

Кейт Мидълтън продължава да привлича все повече почитатели към фен клуба си с изключително земното и благородното си поведение. Последната инициатива, в която Кейт се включи и си спечели допълнителни симпатии от народа е, че ще нощува на улицата в Лондон в името на благотворителна кауза.

Кейт следва заветите на принцеса Даяна

Законната половинка на принц Уилям е решена да се присъедини към кампанията „Sleep out“, чиято цел е да привлече вниманието на хората към сериозния проблем с хилядите бедни и бездомни скитници, които нямат нито покрив над главите си, нито здрава храна.

Фактът, че херцогинята на Кеймбридж ще прекара една нощ в традиционно студения град на улицата,  научаваме от тв звездата Лиза Максуел. Светските хроникьори побързаха да коментират, че явно съпругата на принц Уилям е решила да замести легендарната му майка принцеса Даяна не само в правенето на вкусни десертчета, но и активната благотворителност. За никого не е тайна, че покойната Даяна бе всенародна любимка и инициатор и съмишленик на редица благотворителни каузи както в кралството, така и по света.

Кейт е не само модна икона, но и човек който се интересува от проблемите на обикновените хора!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *