Гавра: Младежи от БСП занесоха тиква на Борисов за Хелоуин

Група младежи от новата смяна на БСП занесоха на Бойко Борисов тиква, на която е изрисуван неговия образ. Подаръкът е по случай Хелоуин. Младите хора застанаха пред Министерския съвет с желанието да връчат подаръка, но никой не излязъл да го вземе. Само Вежди Рашидов, като министър на културата и човек на изкуството се спрял да разгледа тиквения фенер и дал отлична оценка на изработката му. Тиква се подарява на Хелоуин и след като всички чужди празници станаха наши, явно трябва да празнуваме и този, казаха младежите. Подаръкът ни е символ на политиката на ГЕРБ, на кухото управление и на човека, който символизира това управление, каза лидерът на младежката организация на БСП Явор Гечев. С този подарък искаме да напомним на премиера, че докато на Запад празнуват Дена на Вси светии, ние тук отбелязваме годините на Вси простотии с тиква, на чиято кора е изрисуван лика на премиера. Явно ядосан, Борисов не влезе в тон с мероприятието и не го обърна на шега. Така противниците му отбелязаха точка в своя полза. Те обявиха, че ще окачат тиквата на „Позитано“, за да могат минувачите да се любуват на лика на премиера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ut0b0sHgFgI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Като ги гледам колко са млади, май са попреминали 1-ва младост тия тиквеници млади социалисти/ отрочета на партийни и комсомолски секретарчета/.

  2. SS-НЕ ЗАПОЧВАЙ И ТИ КОМЕНТАРА СИ КАТО“ ОЩИПАНА МОМА“ПОСОЧИ МОЛЯ ТЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО КОЕТО ЕВЕНТУАЛНО Е НАПРАВИЛ ТВОЯ ФЕН БОРИСОВ.В ЗАМЯНА ЩЕ ТИ ПОСОЧА 101 НЕГАТИВНИ НЕЩА НАПРАВЕНИ СЪС СВОЕТО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *