Феномен! Прокърви свещ на покойник

Свещ
Свещ е прокървила в манастир

Уникално явление е станало в параклиса „Свети Архангели“ във Враца. Свещта на неопят покойник е прокървила на 55-ия  ден от кончината му.

Служителката в храма е  изпаднала в шок и ужас като видяла зловещото чудо. Тя е споделила, че от свещта бликала гъста кръв, както блика от прерязана вена.Свещта била оставена от близките и трябвало всеки ден да се пали, но никой от тях не ходил да отдаде почит на починалият човек.

Мъртвецът е бил 60 годишния Георги Тодоров Ангелов. Той е погребан на 13 април ( петък 13-ти ), като не са го опяли. Близките на покойника не са го навестели дори на 40-ия ден от смъртта му. Служителката на параклиса, твърди че има отслужена панахида.

Гроб
Никой не ходи на гроба на мъртвеца

След като е видяла чудото, разтрепераната жена е извикала администраторката Веска Генова. Тя също останала втрещена. Никой не е виждал подобно явление. Чували сме за плачеща икона и статуята на Дева Мария, но тук нищо подобно не се е случвало. Станалото бързо се е разчуло в града и веднага са се отзовали митрополит Калиник и епископ Киприян. За да изгони лошото влияние владиката е отслужил молитва за покой на душата на починалия.

За сега няма смислено обяснение за случилото се. Дори мъдрият митрополит Калиник съобщи, че не знае дали това е хубав знак или е дяволско присъствие.

Чудеса в църква. ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/slZTby1uiUY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *