Ето как роднините на Цветан Цветанов перат черните семейни пари – с видео

Цветан ЦветановДоста клюки и скандали се развихриха след данъчните проверки около вътрешния министър Цветан Цветанов и неговата фамилия. Излязоха на яве всички необмислени от страна на Цветанов въпросителни, относно няколкото апартамента, комисионни, консултански услуги, банкови постъпления, оправдани в последния момент с тъста и тъщата! На всичкото отгоре, от НАП решиха на няколко пъти, че скандалът ще отмине бързо и всичко ще се потули без време.

Данъчните решиха, че могат да скрият някои детайли. Една дребна подробност за тях, всъщност, е това, че родителите на Десислава и Цветан Цветанов им прехвърлят имотите като преки наследници. Никъде обаче не става ясно, какви обезщетения са получили останалите наследници в имотната сделка. Прехвърлянето на имоти „по наследство” и „при делба” към Цветан Цветанов става през 2007 г. На всички ни е любопитно каква сума е дал министърът на своя брат при делбата на имотите.

ПариС какви чувства пък сестрата на Десислава Цветанова й „дарява” своята половина от имота на ул. „Сан Стефано”? Къщата в село Шума, също е дарена на Цветанов от майка му и брат му!? Хей така, без наследствени войни и разправии, цялата фамилия тихо и кротко оставя почти всичко на своите братя и сестри! Каква семейна идилия! Да им завиди човек на топлите отношения и щедрите дарения!

Националният статистически институт по своя методология изчислява средните разходи на едно домакинство – храна, здравеопазване, пари за свободно време и средства за поддържане на жилище – само за 478 лева на месец. Трудничко е май, към тези цифри да определим семейство Цветанови като средностатистическо. Или отново от НАП се опитват да прикрият нещо. Как средните разходи на домакинството стигат за поддръжката на няколкото апартамента на Цветанови, за ремонта на селската къща, за „частните командировки” на министъра…

Цветан Цветанов и ДесиславаРазправиите с доходите на министъра нямаше да се раздуят толкова, ако от НАП не бяха забелязали, че и двете сметки, по които са се превеждали заплатите на Цветанов от Сдружение ГЕРБ и от самата партия, са непокътнати. Това означава, че семейството се е издържало само от заплатата на съпругата и от паричната помощ от страна на тъста и тъщата. Живи да ги ожалиш!

Виж за Цветан Цветанов и проверката на НАП! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *