Елена Станулова правила свирка на бивше гадже в киносалон – с видео

Елена Станулова
Елена Станулова

Елена Станулова, щерката на актрисата Искра Радева, която отскоро е служител в Министерството на транспорта, обслужвала орално бившето си гадже в софийско кино, пише столичен таблоид.
Пикантната случка се разиграла пред възмутените погледи на всички зрители в киносалона преди време, когато г-ца Станулова едва ли е имала представа, че след време ще се кютне на сладък държавен пост. Въпросния срамен момент от биографията на Елена Станулова, уви, не бил просто слух, а многократно потвърден факт, разкриват светските журналисти на изданието.
elena_stanulova9Бившата водеща на тв. игри се впуснала в оралното приключение, след като дълго време преди това изпитвала неутолимо желание да направо подобна мръъсотийка на публично място, при голям риск някой да я зърне.
Служителката на новоизбрания транспортен министър Ивайло Московски и бившето гадже на Станулова избрали нарочно прожекцията на ретро лента, на която не се очаквало да отидат много зрители.
Станулова обслужила кавалера си орално на последния ред в салона. Стоновете му не стигнали до ушите на обслужващия киното

Дъщерята на Искра Радева си падала по секс на публични места
Дъщерята на Искра Радева си падала по секс на публични места

персонал, но затова пък предизвикали вниманието на киноманиаците в залата.
Министерската служителка Елена Станулова била фенка не само на секса на публично място. Тя биила луда и по перверзните интимни игрички. Именно по тая причина често-често навестявала софийски секс магазин. Най-често пазарувала садо-мазо пособия, като белезници с пухчета и яки камшици, издава източника на вестника.
„Почитателка съм на мръснишкия секс. Казано е, чее една жена трябва да е дама в обществото и мръсницаа в леглото“, разкри в свое вестникарско излияние преди известно време щерката на Искра Радева. В същото секси интервю, Елена Станулова признава, че страшно обича по време на секс партньорът да щипе и мачка гърдите й.

Виж откровенията на Елена Станулова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *