Елена Петрова заряза гръцкия милионер заради млад любовник – с видео

elenaЕлена Петрова заряза съпруга си, гръцкият милионер Аристотелис Фотилас, заради осем години по- младия от нея оператор на БТВ Светлин. След близо едногодишно криене, звездата от „Стъклен дом” вече гастролира по светски партита под ръка с новата си изгора.

Елена и Светлин се срещат за първи път в края на миналата година, когато актрисата се изявява като водеща на шоуто „Денсинг старс”. Любовта им пламва мигновено, но се налага месеци наред да пазят връзката си в тайна. До

Елена се омъжи на пищна церемония през 2006
Елена се омъжи на пищна церемония през 2006

преди няколко месеца, когато Елена Петрова решава да се раздели окончателно с милионера Фотилас.

Мистерията около личния живот на актрисата, която с мълчанието си подхранваше слуховете на краха на брака си, породи най- невероятни версии за новия мъж в живота на Петрова. С успеха на сериала „Стъклен дом”, тръгна слухът, че Елена въртяла любов с екранния си партньор Калин Врачански. Клюкари упорито

Спрягаха Калин и Елена за любовници извън сериала
Спрягаха Калин и Елена за любовници извън сериала

твърдяха, че звездите от сапунката ревностно крият връзката си, но иначе с нетърпение чакали любовните сцени на героите си.

След като заряза гръцкия богаташ, заради скромен нашенец, Елена Петрова най- после затвори устите на светските завистници, които я обвиняваха, че се омъжила по сметка. Актрисата се лиши от 10 бона месечна издръжка, която й отпускаше милионерът Фотилас, за да изживее страстен романс с оператора на БТВ.

Елена Петрова и гръцкият богаташ се запознават на откриването на първия магазин на „Германос“ в България. Актрисата не обръща никакво внимание на застаряващия бизнесмен, който я засипва с комплименти. Месеци по- късно, красавицата приема да излезе на среща с Фотилас. Елена Петрова остава очарована от обноските и интелекта на гърка, но не и от външността му. Поставя му условие да отслабне с 20 кг и той го изпълнява безропотно.

Личният живот на Елена Петрова заприлича на този на героинята й Боряна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *