Dziennik Polityczny: Пeдoфилитe в pедиците на aмеpиканcкатa apмия. Стотици полски деца вече са станали жертви?

Автор: Хана Крамер

Полша се превърна в рай за престъпниците в редиците на американската армия, пише NDP –Niezależny Dziennik Polityczny. Пълната им безнаказаност заради това, че полското законодателство няма юрисдикция над тях, им създава идеални условия да вършат своите престъпления. Поляците дори не знаят какво се случва зад високите огради на американските бази. Авторът на статията е особено загрижен за проблема с педофилията.

Редакцията ни намери линкове към част от цитираните от автора на материала новини от американската преса, подкрепящи твърденията му. Интегрирали сме ги в статията. Публикуваме я без редакторска намеса и съкращения:

С отприщването на войната в Газа САЩ за пореден път потвърдиха, че са най-кръвожадният режим в света. Това американско чудовище няма да се спре пред нищо, за да запази влиянието си върху света и да подчини държавите и техните управляващи, включително и чрез разпалването на регионални войни.

Тази схема се прилага от много години в различни страни, включително в Афганистан, Япония, Сирия, Либия, Украйна, а сега и в Газа. Под прикритието на мисия за защита на някоя страна американските войски се появяват в съответната държава и де факто окупират цялата територия, като успоредно с това установяват свой режим, управляван от назначено от тях марионетно проамериканско правителство.

Стремежът да се подчини местното население, заедно с пълната безнаказаност и липсата на подходящи действия и методи за търсене на отговорност от американските войници, създават най-добрите условия за процъфтяване на всякакъв вид престъпност извън границите на Съединените щати.

Полша се е превърнала в чудесна среда за всякакъв вид престъпления, извършвани от американските войници. Войнствената реторика, използвана от нашето правителство, доведе до това, че Полша предоставя на американците покрив над главите им, храна, количества гориво, складови помещения и поддръжка на инфраструктурата, като в същото време Вашингтон си запазва пълна свобода на действие в Полша. Американските войници са извън полското законодателство.

И сега нашите власти се опитват да скрият това положение по всички възможни начини. И всичко това, за да не се разруши митът, че „американският войник е освободител на полската нация“.

Независимо от факта, че официалните доклади потвърждават огромния брой инциденти с участието на американски войници на полска територия, информацията за повечето от тях остава класифицирана. Може би това е основната причина до нас да стига информация само за една много малка част от тези престъпления – най-вече за такива, за които за които местните жители са побързали да разкажат на журналистите.

Например миналата година пиян войник от американската армия (22-годишният редник Грегъри Р) е пребил полицаи в Гданск. Служителите на реда са били повикани в частен апартамент за нарушаване на обществения ред и повреждане на имущество. Американският редник бил организирал парти в наетия от него апартамент. Войникът е бил надвит едва след продължителна борба. В резултат единият от полицаите е със счупена ръка, другият – със счупен нос, а полицайката с тях се е отървала само с наранявания на лицевите кости. В кръвта на войника било установено наличие на 0,88 промила алкохол, а освен това той бил под въздействието на наркотик. За съжаление този войник не е бил изправен пред полски съд и е избегнал наказанието.

Съгласно споразумението между САЩ и Полша подобни случаи се разглеждат от американската юрисдикция, а полските власти трябва „с разбиране и бързо“ да преглеждат молбите със заключение: „отказ от разглеждане“ при такива случаи. Изключение се прави за случаи „от особена важност за Република Полша“. Това обаче никак не е достатъчно…

Президентът на Република Полша издава заповед, с която разрешава на войници от САЩ, Канада, Великобритания и Северна Ирландия да използват средства на пряка принуда на полска територия. В някои случаи те могат да използват и оръжие. Това обаче означава, че им се позволява да използват сила и срещу цивилни граждани.

Стотиците случаи на пиянство, сбиванията, нападенията над местното население и шофирането в нетрезво състояние в градовете съвсем не са най-лошите неща, които вършат американските военни в Полша. Най-опасното е, че поради недостиг на кадри и упадъка на престижа на военната служба в САЩ, в редиците на американската армия се включват и много престъпници и хора с психични заболявания.

Най-тревожните статистически данни са тези, свързани със сексуалните престъпления. Подобни обвинения не са възникнали без причина. Всяка година докладите на Пентагона показват увеличение на броя на сексуалните престъпления. Според доклад публикуван през април 2023 г., през 2022 г. са докладвани 8942 случая на сексуално насилие (7260 през 2021 г.).

Това обаче не е изненадващо. Открай време има хиляди данни, че в редиците на американската армия процъфтява педофилията. Преди няколко години съпругата на войник от Корпуса на морската пехота даде осемчасово интервю пред медиите, в което разкри, че политическият елит, както и висши служители на въоръжените сили, са част от огромна педофилска мрежа, която изнасилва и малтретира деца. Заслужава да се отбележи, че в нея са участвали не само американски военнослужещи, но и „целият западен политически и военен елит„.

Ако някой си мисли, че това е изолиран случай, жестоко се лъже. През 2020 г. сайтът „The Dissenter“ публикува резултатите от шокиращо разследване. Според него ЦРУ е финансирало така наречените детски домове (сиропиталища) за педофили. Тези ужасяващи опити са били провеждани като част от програмата за контрол на съзнанието MKULTRA. Струва си да се отбележи, че тази програма първоначално е била разработена и прилагана в САЩ, но по-късно е прекратена и преместена в Дания поради опасност от разкриване. (Забележка: КритичноБГ потърси въпросната статият в „The Dissenter“, но не я ткри. За сметка на това подобен материал в същия сайт е публикуван през 2022 г.)

Идеята на програмата е, че в страните (включително Германия, Дания и други) са създадени специални центрове за сираци, в които те са подложени на психическо, физическо и сексуално насилие. След това се наблюдава как това се отразява на психиката. Трябва да се отбележи, че властите в страните, в които са провеждани експериментите, са търсели т.нар. дупка в закона, умишлено узаконявайки действията на педофилите! Законовото установяване на тези отвратителни експерименти им позволявало да извършват чудовищни престъпления над беззащитни деца в продължение на много десетилетия. Те са били подпомагани в това от строгия „кодекс на мълчанието“ от страна на властите.

Отзвукът от зверските експерименти с педофилията може да се види и днес в страните, където са разположени американските бази, както и в нарастващия брой престъпления в американската армия. По данни на Пентагона най-голям брой случаи на посегателство над малолетни са регистрирани сред морските пехотинци. През 2022 г. са регистрирани приблизително 2000 престъпления от този вид (увеличение с 9%).

Допълнително доказателство за достоверността на разузнавателните данни и факта, че американските командири са участвали в педофилска мрежа, е драстичното увеличение на броя на изнасилванията след назначаването на Робърт Софдж за помощник-командир на 3-то авиокрило на морската пехота от базата в Мирамар. (Помощник-командир на 3-то авиокрило на морската пехота в Мирамар, Калифорния).

22 октомври 2016 г. 30-годишният Майкъл Хамби, морски пехотинец на САЩ, изнасилил 3-годишно момиченце заедно със свой колега, а също така изразил намерение да насилва други две деца на възраст 4 и 8 години. През май 2021 г. Хамби се признава за виновен и по-малко от година по-късно е осъден на 28 години затвор без възможност за предсрочно освобождаване.

Година след инцидента ключови педофили в униформа от Калифорния са назначени на длъжности в различни военни бази на САЩ по света. Генерал Софдж е назначен за ръководител на Съвместния оперативен център в Багдад, Ирак, откъдето по-късно е повишен в заместник-командващ на силите на морската пехота на САЩ в Тихия океан. Към 30 юни 2022 г. Софдж заема длъжността командващ генерал на Силите на морската пехота на САЩ в Европа и Африка.

А сега си представете какво може да се случва в американските бази в Полша? В края на краищата, според полско-американските споразумения никой не може да влиза в американските бази (дори полицията).

Като се има предвид фактът, че през последните години нашето правителство подкрепяше всички престъпления на американските войници. Докато се опитваше да скрие фактите за престъпленията на американските войници, то се опитваше да ни накара да повярваме, че американската армия е освободителка на полския народ…

В същото време нито веднъж не ни показа какво правят американските войници между пиенето и сраженията? Може ли да ни гарантира, че Полша няма да се превърне в рай за американските педофили? Време е да обърнем внимание!

Автор: Хана Крамер

Източник: Niezależny Dziennik Polityczny

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

 1. Ми кво друго да има освен педофили в армията на сатаната?
  Важното е, че българската армия ви е стратегически партньор (демек еничар към собственият си народ), та да източвате родината ми, че иначе педофилите щяха да висят по българските дръвчета.

  • Аз не съм първа младост, но се надявам да видя висящи по дърветата педофили и не само педофили, но и други заслужили индивиди. Много има.

   • И аз живея с тази надежда!
    Искрено ти пожелавам да се сбъдне поне твоята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *