Дичо лудна по рибите

Дичо
Дичо

Ексвокалът на Д-2 Дичо тотално се е  пристрастил към рибното меню, споделят негови познати. Почти всеки ден симпатичният певец бил посетител на рибните столични ресторанти. Дичо бил луд фен на печеното месо и се хвалел, че най – накрая е намерил храната на живота си.  Симпатичния певец въобще не обръщал внимание на цените, а се наслаждавал на най – екзотичните видове риба, които предлагат ресторантите. Мълвата сочи, че най  – вероятно Дичо е луднал по рибите, тъй като съвсем неочаквано се е разделил с Карина.  Близки до певеца споделят, че въпреки че двойката уж планираше сватба,  двамата са се разделили.  Според запознати бившата изгора на Дичо се е преместила в Синеморец,  а той е останал  да живее в София.

 

Дичо и  Карина, докато все още планираха сватба
Дичо и Карина, докато все още планираха сватба

Точно тогава след поредното разочарование Дичо е открил своята сраст.  Припомняме ви, че ексвокалът на Д-2 дълги години поддържаше връзка с Диляна Попова. След което музикантът изкара и сравнително по – краткотрайна любовна история със скандалната моделка  Галя Литова. Накрая Дичо срещна Карина и нещата вървяха,  като че по мед и масло,  но явно и тук харизматичния певец е ударил на камък.

Изглежда неволите в любовния   живот на вокала   са отключили съвсем апетита и на без друго леко пухкавия Дичо. Сега музикантът се е отдал на вкусна храна, верни приятели и безгрижен ергенски живот.  Явно все пак Дичо е намерил своя начин да пребори любовната мъка, а кой знае може в някой рибен ресторант да открие и своята единствена и неповторима любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *