Дъщерята на Искра Радева открадна обувки за 6 бона

Искра Радева заедно с крадливата си щерка Елена
Искра Радева заедно с крадливата си щерка Елена

Екс- водещата от Нова телевизия Елена Станулова, дъщеря на актрисата Искра Радева, откраднала обувки за 6000 лева от шикозен магазин на Витошка. Преди няколко месеца красавицата взела на вересия скъпите чепици и обещала, че ще ги плати при първа възможност. Оттогава обаче се укрива, а собственикът на магазина си избива парите от откраднатите стоки от заплатите на продавачките.

 

Обичайна практика в луксозните магазини, посещавани предимно от заможни и известни българи, е да обслужват ВИП клиентите си на вересия. Досега обаче не се е случвало някой да „забрави” да си плати в рамките на няколко дена.

Елена Станулова била придружавана от възрастен англичанин в деня на злополучния си

Станулова ходи само със заможни дъртаци
Станулова ходи само със заможни дъртаци

 шопинг. Избрала пет чифта лъскави обувки, всеки от които струва по 1500 – 1600 лева. Когато дошло време да си плати обаче, бившата водеща казала на продавачките, че в момента няма крупната сума в себе си и ще им я донесе на следващия ден.

Дъщерята на Искра Радева повече не се появила в магазина. Собственикът започнал да удържа парите от заплатите на служителките си. Отчаяните продавачки поразпитали други ВИП купувачи и така успели да вземат координатите на крадлата. Когато се свързали с нея, Станулова най- нагло им казала, че не трябва да търсят нея, а възрастния й придружител. Дала им номера му да искат парите от него. Оказало се обаче, че англичанинът вече няма връзка с хубавата Елена и категорично отказал да й плаща покупките.

Продавачките продължили да звънят на Станулова и периодично да й напомнят за дълговете й. След като дълго време ги мотала, в един момент пишман звездата престанала да им вдига.

Куриозното в случаят е, че отскоро Елена Станулова е започнала работа в Министерство на транспорта. Дъщерята на Искра Радева е една от секретарките на новия министър Ивайло Московски.
Елена Станулова и Искра Радева. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *