COVID-19 Е ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХАНА ИСТЕРИЯ С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! Ето кой има полза:

„Целият свят има вопиюща нужда от пробуждане. Нещата отиват на много зле. Тази измислена пандемия откъсва хората от работните им места, от училище, от университета… и смятам, че по тази и още много други причини ще е фатална за планетата ни“.

Това заяви по БНР Теодосий Теодосиев, учен и преподавател по приложна математика и астрофизика, когото мнозина наричат „Златния учител на България“. Ето какво още каза за коронавируса уважаваният учен и учител:

Теодосий Теодосиев

Ако се пазим с крути мерки от този сравнително безобиден вирус, обществото ни никога няма да се сдобие с колективен имунитет. Напълно погрешно е малките деца да се спират от училище. Те тая болест я минават безсимптомно и трябва да са първата бариера пред нея.

Това за мен не е и истинска епидемия, защото навремето излизахме в грипна ваканция чак когато се разболеят 25 % от учениците. Но под „болни“ се разбираше да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял.

Пандемията от Covid-19 е изкуствено раздухвана истерия с цел да се предизвика световна икономическа криза… Има договорка между демократите в САЩ и китайското правителство, а останалите държави козируват и се подчиняват на Ковид-истерията, раздухвана от двата центъра на планетарната власт – Вашингтон и Пекин. И двете страни имат изгода Тръмп да падне и глобализма да победи. Защото при евентуален втори мандат, Тръмп ще си прибере предприятията от Китай. Фалшивата пандемия ще предизвиква реална икономическа криза, която виждаме, че вече срива постиженията на Тръмп в икономиката. И това засяга силно имиджът му пред гласоподавателите. А на демократическата партия на САЩ не й пука, че икономиката им ще се срине. Те са представители на мултинационалните корпорации, чиито интереси нямат много общо с американската държава.

Като учител и учен мога да прогнозирам до какви щети ще доведе ковид-истерията в образованието. Онлайн обучението ще ни докара тотална неграмотност сред учениците. Който иска да си спаси детето, трябва да го кара да учи в домашни условия. Светът се омързеливи, оставихме всичко да правят китайците и останалите народи от далечния Изток. Останалият свят върви с бързи стъпки към упадък… Хората не искат, мързи ги да мислят. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Който иска да учи, учи и на свещ, като Паисий. Българският народ е примитивен и неук по произход и заслужава съдбата си, включително и турското робство. Няма друг народ, който 482 г. да позволи мачкане и чукане, без да може да се възпротиви.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *