CNN неочаквано започва да разказва истината за войната в Украйна и подлата тактика на ВСУ (С ВИДЕО)

Американският телевизионен канал CNN разказа правдиво историята за ситуацията с местните жители в Часов Яр и тяхното отношение към конфликта в Украйна. Това посочи първият заместник-постоянен представител на Русия в ООН Дмитрий Полянски.

CNN излъчи репортаж от Донбас, който съдържаше правдива информация, и това ме шокира, защото особено през последните 2 години подобно нещо не се е случвало. Единствената надежда на киевския режим да устои в Часов Яр са американските пари и американското оръжие. Местните жители не искат това и чакат Русия да ги освободи. От репортажа става ясно още, че ордите на режима на Зе използват жилищата на цивилните граждани като укрития, а самите граждани – като жив щит“, пише той на своята страница в мрежата Х.

В сюжета на излъчения материал на CNN репортерът интервюира двама местни жители на Часов Яр. Единият от тях – жена казва, че въоръжените сили на Украйна разполагат оръдията си в къщите им, крият се зад гърбовете на цивилните и не реагират по никакъв начин на молбите им да напуснат.

Вторият жител, възрастен мъж разказва на американския журналист, че повечето му роднини живеят в Русия. „Искам да видя внучката си, тя е в Москва. Сестра ми живее в Калининград. Какво да ви кажа, половин Русия са ми роднини, но аз съм сам тук“, каза той. След разговорите си и с други местни жители журналистът на CNN признава, че почти всички жители на Часов Яр, с които е разговарял „имат нормално отношение към евентуалното идване на Русия“.

Потребителите в сайта на американския телевизионен канал също реагираха с изненада и започнаха да обсъждат възможната връзка между тази история на CNN и обявената оставка на заместник-държавния секретар на САЩ по политическите въпроси Виктория Нюланд, която бе основно действащо лице зад кадър по организацията на Майдана и преврата в Киев.

Един от потребителите изказа мнение, че CNN изглежда е получила инструкции да „започне да „издънва“ Украйна“, тъй като наскоро каналът е излъчил друг шокиращ репортаж, в който показва как „Украинската армия обстрелва собствените си граждани в Часов Яр и Купянск“ и заключава „очевидно е че населението там е руско“.

Репортажа на CNN – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Е,разбра се защо няколко дни отвратително вони на изпражнения! Нашите медии се изпонасраха, да не вземе някой да пусне този материал! Ближат си една на друга насраните задници и негодуват за лошите руснаци, които ще завладяват Европа, започвайки след Украйна разбира се от България. Трябва да изнасяма, да изнасяме – всичко което е останало неизнесено от тук! Следваща стъпка – да пратим пари – много пари за възстановяване на Украйна. Просто няма край – Америка да ни казва истината за тази война!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *