Cтpаxил Ангелов: Изродите начело с Ухото, Мис Бони, Трайчо, Денков, Кирчо и най-вече БОРИСОВ да присъстват на разчленяването и на майките и децата от Паметника!

В София продължава разчленяването на Паметника на Съветската армия!

След фигурата на съветския войн разгромил фашизма и освободил Европа от кафявата чума идва ред на майката, която държи в ръцете си детенце! Най-вероятно екзалтираната пасмина фашисти ще си организира футболен мач с главичката му… ще я подритват, опиянени от злоба, ненавист и най-ваче от безграничната си простотия!

АВТОРЪТ СТРАХИЛ АНГЕЛОВ

Призовавам служителите на полицията, българските полицаи, да се разотидат и да откажат да „охраняват“ този сатанински ритуал, на който всички ще станем свидетели навръх Рождество Христово.

Бих искал също така уважаемите медии и всички изпаднали в екстаз изроди начело с Васко Ухото, Мис Бони, Трайчо, Денков, Кирчо кретена и най-вече БОРИСОВ да присъстват на отрязването и разчленяването на фигурата на майката с дете на ръце!

Нека всички, които ликуват да заведат и децата си, за да могат и те да се насладят на новите средновековни порядки и зрелища, които жълтопаветната измет организира по Коледа! Покажете на наследниците си „европейските ценности“, за които бръщолевите – ей така нагледно с отрязаната главичка на детето! Изчадия адови!

Покажете си истинското озъбено, разкривено от злоба фашизоидно лице жалки безпомощни варвари. Вие сте получовеци и с това, което сътворихте заслужихте искренното презрение на народа, който така неистово искате да управлявате.
Анатема!

Страхил Ангелов, журналист и политик. Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

 1. Днес половин век след случката си спомням ясно как моят първи началник – Хари Софиянов – свят човек, пълен бесребърник, окръжен прокурор на Варна , дълго мъчил се да направи от мен нещо полезно, ми казваше – Владо, да знаеш, няма бивш фашист ! Всички те са само настоящи. Да, както винаги прав е бил Хари – вечно му царството небесно. Е тогава, по времето на Хари, фъшагите нямаха никакъв шанс. Днес гледам с погнуса как един корумпиран сбърканяк – Сарафоф, послушно се чеше по задника и гледа в захлас да го подложи по удобно на властимащите. Падението в тези среди е безкрайно и за това днес в България всичко може – зя някои разбира се. Проклети да са.

 2. До:
  кирчо предател, дебил и краварска подлога
  кокорчо откровен боклук
  юдата – паси
  копелето на циганин – доган
  свинчото – пеевски
  предателят и украински шпионин – магарев
  и всички други „народни“ измамници:
  УМРЕТЕ!
  Уроди, безродни и мръсни предатели.
  Вие нямате право да се наричате Българи. Вие продадохте България.
  Трябва да бъдете унищожени заедно с целия ви род, за да не продължи предаъелската ви кръв и генетика да мърси земята на България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *