Брадърката Зара заби холивудски режисьор

Брадърката Зара с новия си чичка холивудски режисьор

Опитната златотърсачка – брадърката Зара явно вече изпробва всички видни нашенци и тъй като не успя да впримчи нито един,  сега се пробва с чичко – чужденец. Явно предвид новите си въжделения да става актриса, Зара е решила, че най –  бързият и лесен път към успеха е като минеш през леглото на някой холивудски режисьор, та било той и третокласен.  Зара отдавна е показала, че за нея любовта няма стойност,  важна е славата,  та било то и мимолетна, както обикновено се случва със симпатичната брюнетка. Брадърката, която скача от чичка на чичка, стига да имат стабилни банкови сметки,  този път е решила да покаже своите умения на чужденец, за да може да пробие в шоубизнеса. Що се отнася до уменията и на актриса, те още никому не са известни,  но навярно има поне наченки, тъй като непрекъснато впряга някой чичка, че е луда по него.

Зара не спира да следва целите си, по единствения възможен за нея път...

Изглежда, че Зара и този път добре си е свършила работата, тъй като ще блесне в третокласната лента на новия си тъпкач  холивудския  режисьор  Дон Майкъл Пол  и филма „Спокойно езеро“, чиято 4 – та част се снима именно у нас.

Опитната хубавица обаче, понеже навярно предполага, че почти никой няма да я гледа във въпросната лента, побърза да поинтимничи традиционно с новата си забивка публично, за да може всички да я щракнат и тя поне за малко да блесне.

Зара дълго време радваше с прелестите си Христо Сираков, но и той и се насити! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *