Борисов съжалява, че станал премиер – с видео

главна Бойко Борисов пак се изказа неподготвен! Тези дни премиерът направи признание, което за сетен път прозвуча странно и неадекватно, предвид самочувствито му отпреди година и половина, че може да се справя с всичко.
Бойко Борисов изкоментира, че влизането му във властта преди 2,5 години  било грешка. Трябвало да изчака с встъпването си, защото сега щял да спечели още по-убедително и нямало да понася последствията от лошото управление на предшествениците си.
Повод за откровенията на Бойко Борисов стана протестният
митинг на БСП, който се състоя в събота.знамена
Според премиера, ако „червените” бяха останали на власт, съдбата на родината ни щяла да е като тази на Гърция, Ирландия и Португалия. Е, да, но всеобщото мнение, включително и на специалистите, е че всъщност сме много по-зле дори от тези така засегнати от кризата държави. В тези страни минималните пенсии са около и над 400 евро, а заплатите варират около 1000 евро. Тогава за какво сравнение говорим?!?
Бойко Борисов дори коментирал, че и той би протестирал срещу БСП, защото от управлението на „столетницата” били подписали проекти, на които никой не знаел реалната цена.цайс Премиерът каза също, че Станишев нямал право на никакви претенции към управлението на Герб, а 16-те хиляди, събрани на митинга, представлявали целия електорат на БСП.
От своя страна, в предаването „Сеизмограф”, Сергей Станишев разкритикува остро мнението на премиера и му върна обвиненията.
Нищо ново. Настоящите и бившите управляващи си прехвърлят топката, вместо наистина да се погрижат за изтерзания български народ! А той, народът, вече 20 години гледа един и същи мач!

Потресаващо! Виж умопомрачителна хард – рок песен, посветена на Бойко Борисов! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *