Борисов отсече: „Няма да пушите“ и пак доказа, че държавата – това е той

Няма да променим закона за забрана на тютюнопушенето, така че не се хабете да протестирате, заяви бодро българският премиер. С това си изказване той отново доказа, че в държавата всичко зависи от него и само от него. И че демокрация просто няма.

Ако беше казал – моето мнение е този закон да не се променя, това е нормално за един политик. Да каже собственото си мнение. Но да говори от името на цялото правителство и целия парламент, това вече идва множко. Този закон ще се гласува отново от 240 души. Те пък си имат избиратели и би трябвало да гласуват, след като се допитат до електората си. Първо никой няма да го направи, или ще го направят единици. Втора излиза, че групата на ГЕРБ ще гласува така, както й е казал господин Борисов, а не както мислят избирателите на всеки един поотделно. И затова Борисов предварително знае резултата от вота и го обявява. Ако това нещо се случи в нормална демократична държава, министър-председателят ще бъде освиркан и принуден да си подаде оставката. А като се случи в нашата, никой не реагира, че е променен и манипулиран вота на народа чрез натиска върху избраниците му. И по-страшно. Излиза, че законите, които са гласувани досега, не са точната воля на отделните депутати. И диктатурата, за която пишат някои медии в ЕС явно е налице. Тъжно…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1F3OR0Hxo8g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Точно така.Казал е че пушенето е забранено и толкоз.Отначало може да спаднат оборотите в заведеният,но хората ще свикнат.Не може всичко да се решава със стачки.Браво г-н Борисов,само така.На нас ни трябва твърда ръка иначе ще настъпи анархия.

  2. Прав е -аз съм пушач,но прекалено добре разбирам вредата за другите.Така че няма да се пуши в заведенения.Никакво отмятане.

  3. Народът отсече: „Няма да си премиер“ и пак доказа, че държавата – това е той

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *