Бони: Няма спасение, направена ми е магия!

Лошо проклятие преследвало Бонка Илиева, известна и като Бони. Тя е известна със суеверието си и хвърля сума ти пари по врачки и магове да развалят стореното й зло.

Тя никога не споделя кой го е направил, но е сигурна, че над съдбата й тегне заплаха и е готова на всичко само и само да я предотврати. Певицата и актрисата от ромски произход нашумя с колоритното си участие в сериала „Седем часа разлика“, но докато пред камерите е спокойна, като остане сама я парализират страхове, разказаха нейни приятелки.

 Насъскани са тъмни сили подир мен, много хора ми завиждат, много зло ми е пожелано, казва разтреперана тя. Затова и става лесна плячка на измамници. Тя ходела при всеки нов маг, гледала предавания с врачки по телевизията, а след това се хващала за тях като удавник за сламка.

 Като доказателство за направената й магия тя посочва вечно провалящите се връзки с мъжете. В когото и да се влюбела, вечно я изоставял. Дори бащата на детето й – ромският барон Мечи й бил шута заради друга. Бони мечтае за съпруг, деца и любов, но нищо такова не й се случва. Вечно попада на типове от типа на „чукай и бягай“, жали се тя. Майката и съпругата на Мечи я заплашили, че ще е нещастна цял живот. Приятели я съветват да зареже врачките и да тръгне на психотераповт, за да я излекува от страховете й. Бони обаче е категорична, че първо трябва да развали магията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/81L56i_RIyw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *