Бойко и Сергей ще си мерят…магистралите

Премиерът Бойко Борисов нареди на регионалния министър Лиляна Павлова да вземе да покани Станишев и разни депутати от левицата и да им покаже магистралите, които е построила ГЕРБ и тези, построени от предишното правителство.

Забавлявайте се с тях като им показвате, обаче не спорете . Понеже те са учили точно за това и може да ви наддумат. Водете ги на място и им сочете километрите, нареди Борисов.

Причина за неочакваната му активност е, че вчера социалистите показаха с изчисления, че са построили три пъти повече километри магистрали и пътища, отколкото ГЕРБ, но не рязали показно лентички и не се хвалили пред всички телевизии.

Станишев внезапно изскочи с цифри и данни и настъпа Борисов по най-болната тема. На Лиляна Павлова беше наредено още да покажи снимки на магистрала „Люлин“ в стил „преди и сега“. Ти си дама. Покани Станишев да се разходите из гората и край „Хаинбоаз“ и му покажи какво беше преди там и как ние с Плевналиев отказахме да прережем лентата, защото едното платно е незаконно, посъветва подчинената си министър-председателят .

Вчера Станишев обяви, че на ГЕРБ им пречат ту щъркели, ту костенурки, ту блатни кокичета и затова разликата в дължината на построените магистрали и рехабилитираните пътища била такава голяма. На съвета на премиера да се разходи с Лилито из гората, отговори, че си има друга по-важна работа, отколкото да гони там костенурки и да гледа дали щъркелите са излюпили вече малките си. Конфликтът между двамата лидери предизвика бурен смях в кулоарите на парламента, а Лилито още се чуди как да покани Сергей да се разходят в някоя горичка.

Плевнелиев за магистралите. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *