Благовеста Бонбонова преспала с целия национален отбор по футбол – с видео

blagaСочената за новата носителка на титлата „Мис Плеймейт” Благовеста Бонбонова прекарала целия национален отбор по футбол през леглото си. 21- годишната танцьорка в „Син Сити” се похвалила пред конкурентките си в надпреварата на „Плейбой”, че вече е отегчена от футболистите на Лотар Матеус, тъй като ги минала всичките. Завистливи претендентки обаче решили да изпортят наивното миньонче и да разпространят откровенията й.

Дребната ямболийка дозапълнила колекцията си от национали преди

Основните претендентки - Благовеста и Гергана Райчевска
Основните претендентки - Благовеста и Гергана Райчевска

няколко седмици, когато лагера на Лотар Матеус в Правец, се оказа точно до хотела, в който лудуваха кандидат- миските. Засечката едва ли е била случайна, коментира се из столичните клюкарници. Плеймейтките и футболягите тренирали усилено за мача със Сърбия с обилно количество алкохол и секс.

Благовеста Бонбонова повторно направила баджанаци Ники Михайлов и Благой Георгиев. Преди това, Николета Лозанова също побратими набедените за футболисти мачовци. Слабо известен факт е, че настоящата на Валери Божинов и прелюбодеецът Благо имали кратък

Светлана Василева е рекордьорка по брой футболисти
Светлана Василева е рекордьорка по брой футболисти

флирт, изразяващ се в тридневна ваканция в Турция.

Единствената, с която може да се конкурира ямболийката, е футболомелачката Светлана Василева. „Мис Плейбой” 2009 изръшкала не само целия национал, ами и половината софийски клубове. Сред най- големите й трофеи са главите на Дарко Тасевски и Гонзо.

За основна конкурентка на Бонбонова за титлата на „Мис плеймейт“ се спряга тазгодишната „Мис силикон“ Гергана Рай4евска.

Светлана Василева в „Шоуто на Слави“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *