Бивш любовник на Петя Дикова поръчал взрива на автомобила на Сашо Диков

 Отмъщение на бивше гадже на Петя Дикова е новата версия за взрива на колата на Сашо Диков, по която полицията работи. Дъщерята на журналиста шофирала автомобила през седмицата преди атентата. Бомбаджиите мислели, че колата е на Петя Дикова. Щерката на Сашо Диков вероятно е била следена няколко дни преди взрива, коментират разследващите.

Петя Дикова твърди, че в момента няма приятел. Последната й връзка е с баскетболиста Станислав Славейков. Двамата бяха заедно през последните две години. Връзката на Петя със спортиста вероятно е вбесила някой от предишните й приятели.

Все пак основните версии за взрива срещу журналиста Сашо Диков са свързани с работата му. Шефът на Канал 3 вероятно е засегнал доста интереси с острите си коментари по обществено- политически и спортни въпроси. Сашо Диков е един от най- критичните към управляващите от ГЕРБ журналисти. Въпреки това той е сигурен, че властта няма нищо общо с атентата срещу него.

Негови колеги от други медии, сред които Николай Бареков и Люба Кулезич от Тв 7, пък твърдят, че зад взрива стои Алексей Петров, сочен за глава на българската мафия. Предположението им обаче е недопустимо за Сашо Диков. Канал 3 е една от малкото трибуни, където бившата барета може да се изявява. Самият Диков не веднъж е твърдял, че делото „Октопод” е пълен фарс и няма никакви доказателства за негови връзки с организираната престъпност. Журналиста заяви, че въпреки атаката срещу него, няма да престане да защитава тази теза, няма да престане да критикува Цветан Цветанов, нито да дава гласност на далаверите в родния футбол.

Сашо Диков е категоричен, че няма да ползва охрана, нито ще предприеме други мерки за безопасност.
Скандалът между Сашо Диков и Николай Бареков след атентата срещу журналиста от Канал 3. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *