Берлускони забил кметицата от Пловдив Райна Петрова

Райна ПетроваСилвио Берлускони май няма да се спре скоро. Въпреки, че вече не е първа младост, жените са голямата му страст и май може да се похвали с повече бройки в леглото и от куриозния Митьо – Пищова.

На Апенините упорито се пише и говори за мистериозна дама, с която Берлускони в  момента има интимни отношения. До скоро се твърдеше, че това е вдовицата на Илия Павлов – Дарина.

Силвио Берлускони
Силвио Берлускони

Напоследък в Пловдив се коментира, че поредната бройка на италианския премиер е кметицата на пловдивския район Централен, Райна Петрова.

В Италия всички смятат, че Дарина Павлова е любовницата на Берлускони и дори писаха, че макар и почти петдесетгодишна, тя е бременна от него. От сигурен източник обаче научихме, че връзката между Берлускони и вдовицата на боса на Мултигруп е приключила още преди 5 месеца. А самият Силвио, в частен разговор, признал, че отново се е залюбил с българка.

raina_petrova9След направена проверка по случая, у нас се появиха публикации, че така обсъжданата мистериозна дама, изместила Дарина от сърцето на италианския премиер всъщност е кметицата Райна Петрова.Красивата Флоренция В последно време тя летяла до Италия няколко пъти. Нейни служители от кметството разкриват, че преди заминаването и след завръщането си, Петрова била във видимо приповдигнато настроение. След първото си служебно посещение в Рим, нашенката беше отличена с медал от италианското столично кметство, за което тя сама побърза да се похвали. Тогава никой не заподозря нещо съмнително между кметицата и Берлускони. Но дни след визитата й, италиански папараци пуснаха в местната жълта преса снимка на Берлускони, на която той целува жена в  профил, която удивително много прилича на филибелийската кметица.

Последното до този момент пътуване на Райна Петрова до Италия беше съвсем наскоро. И тогава тя посети Флоренция, под предлог, че ще разгледа изложба. Това най-вероятно е била причина за визитата й само за пред журналистите, защото кой ли толкова се вълнува от изкуство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *